reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Dziewczyny.Znów ja zaczynam dzień:tak::tak::tak:
Dzisiaj PPP drobne PPD m. wraca dzisiaj wcześniej do domku i jedziemy wybrać farbę do kuchni i do pokoju:-):-):-):-):-)
Nie wiem co mam odpisać bo nie pamiętam co u Was.Moja głowa zwyczajnie pęka Staś dał mi czadu znowu w nocy,spałam chyba jakieś dwie godziny:-:)-:)-:)-(Padam

reklama
hej babeczki
ma dzis być ładna pogoda ale jakos nie zapowiada się na to:p
anula833 wspólczuje nie przespanej nocy
u mnie dziś wręcz odwrotnie padł po 21 i do 7 rano spałłłłłłłłłł
teraz sie kręcą bez celu po domu
ja PPD odpusciłam bo za dużo kartonów i niema to sensu zmywam tylko naczynia i ogarniam zabawki oraz ciuszki oraz łazienki sprzatam tego sie nie da odpuścic :p

musze przebrać naprawde niepotrzebne zbędne rzeczy i je zostawię oddam lub wywale
kurde mam 2 wózki jeden spacerowy ale taki ciut lepszy bo i rozkładane do spania sztywne z podusiami takimi jakby zagłówki jak w aucie hehhehe
no jest zal go zostawić junior jeszcze w nim pojezdzi
ale duzyy sprzedać sie nie udało musze jeszcze popytać bo zal oddac dobry firmowy wózek wrrrrrrr a miejsca brak by tachać wsioo pól polski

jeny w sobote koło 11 góra 12będzie już mój mężuś jupiiiiii
poobijamy sie w weekend i pewnie od poniedziałku zaczniemy jechać z pakowaniem resztek i segregacją ciuszków co potrzebne co nie

no ii od poniedziałku neta zabierają :((((((((((((

Agatulka spróbuj na allegro wystawić może się uda;-):tak::tak::tak::tak:Współczuję pracy i pakownia.Ja też taką segregację ostatnio robiłam bo mieszkamy w mieszkaniu cioci m. i również jej rzeczy są w szafach i mało miejsca.Cztery wory iuchów wystawiłam koło śmietników po pół godzinie już ich nie było;-):tak::-D:-D:-D:-DTylko skąd one się wzięły skoro nie mam w czym chodzić:confused::confused::confused:

Dzisiaj PPP drobne PPD m. wraca dzisiaj wcześniej do domku i jedziemy wybrać farbę do kuchni i do pokoju:-):-):-):-):-)
Nie wiem co mam odpisać bo nie pamiętam co u Was.Moja głowa zwyczajnie pęka Staś dał mi czadu znowu w nocy,spałam chyba jakieś dwie godziny:-:)-:)-:)-(Padam
Ja byłam pierwsza ale tylko o ułamek sekundy.Sorki że pytam ale jakoś jestem nie wtajemniczona co oznaczają skróty PPP i PPD,może powinnam wiedzieć.

anula833 był na allegro i dupa zero zgłoszeń ale sąsiada syn będzie tata za chyba 3 miesiace muszę sie spytać czy mają wózek
miałam go podaraować bratu ale jego przyszła zona to nieraz taka chrabinka i jje brat powiedział ja mam byc tatą chrzestnym malucha i kupię nowy wózek hmm dziwnie mi się jakoś zrobiło bo mój wózek prawie nowy niezniszczony ale hukk
potem mówie dam szwagrowi ale w tym czasie siostra szwagierki im dała wózek wiec zostałam z dózym wozem wrrrrrrrrrrr
e laski my PPD robimy codziennie przecież hehehheheh

Anulka współczuję krótkiej nocki:tak:ale widzę, że wizja malowania całkiem niezłego kopa Ci daje więc chyba jakoś uda się zmęczyć dzień do końca;-) a co tam nasz Stanisław wymyslił:confused:zębolki go męczą:confused::confused:u nasz troche wytchnienia ale od 2 miesięcy wyjec na okrągło i ślinienie do pasa a zębów nie widać:no::no:
Ja byłam pierwsza ale tylko o ułamek sekundy.Sorki że pytam ale jakoś jestem nie wtajemniczona co oznaczają skróty PPP i PPD,może powinnam wiedzieć.
PPP - Profesjonalna Praczko-Prasowaczka PPD- Perfekcyjna Pni Domu:-D:-D;-)

Agatulka współczuje decyzji typu co zostawić a co zabrać - ja to taki sentymentalny chomik jestem i ciężko mi się z przedmiotami rozstawać. no ale przecież przeprowadzka na drugi koniec Polski to nie spacerek i trzeba sie nagłówkować, żeby z sensem to zrobic:tak:;-)

Szymek mnie zerwał o 6 na śniadanie ale całe szczęście dał się jeszcze zaśpić do 9:tak:Upał powrócił i od rana siedzę ugotowana taka od środka:zawstydzona/y:nie lubię tego uczucia:no:a na dodatek czuję, że migrenka się zbliża:dry::dry:
Wiecie co, po odstawieniu cerazetek dostałam @ ale to było pod koniec czerwca i od tamtej pory nic:dry:albo mi się rozregulował organizm albo juz sama nie wiem:baffled:

Anula wysyłaj prasowanie do mnie bo ja już deche mam rozstawiona to rozpłaszczę pranie za Ciebie:tak::laugh2::-D:-D

Dzień Doberek:-)

Anulka współczuje nie wyspania i bolącej głowy:tak: wiem jak to jest dziś Kordek wisiał mi praktycznie całą noc :szok::confused: co go odłożyłam to po paru minutach znów płacz że do mamay:szok: jak noworodek normalnie:baffled:...

Agatulko łoł to jak dorwiesz mężulka to wióry będą leciały:-D:-D:-D takaś ztęskniona:tak:;-):-D
jejku co Ty kobieto poczniesz bez netaaaa:szok:

wszystkim babeczką Dabrego Dnia życzę:tak:

Anulka współczuję krótkiej nocki:tak:ale widzę, że wizja malowania całkiem niezłego kopa Ci daje więc chyba jakoś uda się zmęczyć dzień do końca;-) a co tam nasz Stanisław wymyslił:confused:zębolki go męczą:confused::confused:u nasz troche wytchnienia ale od 2 miesięcy wyjec na okrągło i ślinienie do pasa a zębów nie widać:no::no:

Anula wysyłaj prasowanie do mnie bo ja już deche mam rozstawiona to rozpłaszczę pranie za Ciebie:tak::laugh2::-D:-D
Kopa mi daje ale postaram się iść spać jeszcze w południe z Małym bo to kolejna noc.Chyba idzie mu kolejna dwójka:tak::tak::tak: a poza tym ma jakieś niewyjaśnione ataki płazu i szału w dzień i wnocy:wściekła/y::wściekła/y:Może mi go ociotowali:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak staś się ślini to mu zakręcam kurek;-);-):rofl2::-D:-D:-D
A pranko się dopiero suszy więc jeśli do tego czasu nie zwiniesz dechy to wyślę.
Buziole w główkę na migrenkę:-)

anula833 był na allegro i dupa zero zgłoszeń ale sąsiada syn będzie tata za chyba 3 miesiace muszę sie spytać czy mają wózek
miałam go podaraować bratu ale jego przyszła zona to nieraz taka chrabinka i jje brat powiedział ja mam byc tatą chrzestnym malucha i kupię nowy wózek hmm dziwnie mi się jakoś zrobiło bo mój wózek prawie nowy niezniszczony ale hukk
potem mówie dam szwagrowi ale w tym czasie siostra szwagierki im dała wózek wiec zostałam z dózym wozem wrrrrrrrrrrr
e laski my PPD robimy codziennie przecież hehehheheh
No to masz zgryz.Może spróbuj jeszcze raz z allegro.Może się uda tym razem bo fakt szkoda wózka.A bratową się nie przejmuj.Moja też taka wielka pani:tak:

Dzień Doberek:-)

Anulka współczuje nie wyspania i bolącej głowy:tak: wiem jak to jest dziś Kordek wisiał mi praktycznie całą noc :szok::confused: co go odłożyłam to po paru minutach znów płacz że do mamay:szok: jak noworodek normalnie:baffled:...

Agatulko łoł to jak dorwiesz mężulka to wióry będą leciały:-D:-D:-D takaś ztęskniona:tak:;-):-D
jejku co Ty kobieto poczniesz bez netaaaa:szok:

wszystkim babeczką Dabrego Dnia życzę:tak:
Słuchaj a może dzieciaki to po roczku tak na główkę dostają i potrzebują Mamusi w dzień i w nocy bardziej niż rok wcześniej?:confused::confused::confused::-)

reklama
Jestem paskudną Mamą.Staś ostał ode mnie klapsa i po łapkach.Nie mam już do niego cierpliwości.Najpierw mnie pobił ze złości a jak dostał po łapkach to tak mnie ugryzł ze złości że muślałam,że warg mi uszkodził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:Najgorsze jest to,że to nie było niechcący jak dawał mi buzi tylko było widać złość i się rzucił na mnie i ugryzł:crazy::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem co się z nim dzieje,ale nie radzę sobie z własnym synem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry