reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc laski ..ja też z doskku bo mam dzisiaj mase roboty ::) i co gorsze sama ją sobe wymysliłam ::) .

ale raz po raz dosiadam do kompa i jestem na bieżąco ;D 8)

Mija dzisija ma ten egzamin jak sie niemyle ...TRZYMAMY KCIUKI !!

shoomna_a pisze:

eeeeee ??? to chyba jakas prowokacja :mad:

reklama
Witam dziewczymy .....dopiero teraz bo dzis spalam do 9 !!!!!!!!!!!maly obsikal sie po pachy i chyba to spowodowalo ze tak dlugo spal ...hahahaha

A izabelka to masz kolejna kolezanke po fachu....widze ze grono pedagogiczne to dominuje.:)

Joanna@ pisze:
Witam dziewczymy .....dopiero teraz bo dzis spalam do 9 !!!!!!!!!!!maly obsikal sie po pachy i chyba to spowodowalo ze tak dlugo spal ...hahahaha

A izabelka to masz kolejna kolezanke po fachu....widze ze grono pedagogiczne to dominuje.:)

hii hii ja tez jestem pedagogoem co prawda nie nauczycielem ale zawsze :D

Witam nowa mamusie ;D napisz cos wiecej o sobie

Kunda ooooo ale tu nauczycielsko...a wlasnie sie zastanawiam nad socjoterapia...tak podyplomowo,,,co o tym myslisz?

Kunda ile razy popatrze na twojego maciusia i na te pucki to mi sie buzia sama smieje :) ale jest fajny!!!

reklama
Do góry