reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja dzidzia też mnie rano zwlekła z łózeka.
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY!!!
u nas pochmurno i wogółe pogoda pod psem

reklama
Kunda przykro bardzo a czemu nie uzywaz zwyklego u mnie stoja dwa no jedem maz wziol do pracy a drugi stoi
pogoda sie u nas przeciera i chiba bedzie ladnie oby :D

dziendoberek!!!!!!!!!
hubcio dal dzis pospac do 7.30 a teraz odpoczywa po jedzonku! dzis zabiera go chrzesna na spacerek a ja biore sie za porzadki bo normalnie sama jestem w domu i nic nie moge zrobic bo huberet marudzi mi bardzo n zeby!!!!!!!!!! a jak juz usnie to ja tez chce miec troszke czasu dla siebie no i siadam z wami!!!!!!!!!! ale dzis sobie wszystko zrobie!!!!!!

No hej.
Przepraszam, że rzadko sie udzielam. moje maleństwo okropnie przechodzi zabkowanie, gorączkuje do 38 i jęczy rozdzierająco...Nie ma żadnego ząbka, ale czytałam, że wczesniaki poxniej zabkują. W każdym razie mam duzo czasu w nocy, bo sie budzi, a ja z nim, a potem nie zasypiam...Mogę sobie na księzyc za oknem popatrzeć.
Dostałam propozycję pracy w wakacje, będe prowadzić zajęcia plastyczne w domu kultury, tak więc moje siedzenie w domu szybciej sie skończy.
I dobrze i źle, prawda? Z maluchem dobrze byc, ale nic nie trwa wiecznie. A ja lubie swoja pracę, no i dodatkowe pieniądze w wakacje sie przydadza.
czyli jeszcze czeka mnie truskawkowy czerwiec, bzowy maj i tyle.
Fajnie, że przyzwyczjaje sie do pracy stopniowo...zajęcia w dk to 3 godziny, tyle, to moja mama posiedzi z malym, a od wrzesnia juz na cały etat szkoła rusza. :laugh:
Dzisiaj u mnie deszczowo, mąz jedzie do Wawy po znajomych na lotnisko, teściowa smazy racuchy od 6 rano, a ja czytam Agathe Christie.

widzę Kalinko że jesteśmy koleżanki po fachu ;) tylko że ja angielskiego uczę :)

justus a jakie łóżko? dla was czy maluszka?

a tak w ogóle to mężulek zajął się Oskarem przed pracą i godzinkę pospałam :) teraz kawusia poki mały nie zawoła ;D

reklama
izabelka ja strasznie kocham angielski i chcialam na filologie isc ale narazie hubciem musze sie zjac!!!!!!!

Do góry