reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

shoomna tak....ja akurat zawsze mam ''100 pytan do....'' hahahahaha.....ale naszczescie maja tu cierpliwosc

reklama
U nas wyszła zwiekszona przestrzen miedzy czaszka a mózgiem, jak sie pytałam kobiety od usg to mi wytłumaczyła ze jest to przestrzen w której płynie płyn mózgowo-rdzeniowy i powinna miec ona od 3 do 5 mm, a u nas wyszło troszeczke wieksza bo 7mm. Ta zwiekszona przestrzen moze tez byc przyczyna ze Macio jest opuzniony ruchowo. Na ostatnim usg wyszło ze ona sie zmniejsza ale Macio ma bardzo małe ciemiaczko i praktycznie nic nie widac. W kazdym razie neurolog powiedział zeby tymi 7 mm sie nie przejmowac.

A wy byliscie juz u neurologa?

wlasnie jeszcze nie ide w czwartek na konsultacje i najwyzej nas wysla do neurologa.nam wyszlo odsuniecie mozgowia od sklepienie 6mm ale jest jeszcze jakas szczelina posrodkowa ktora ma 9mm( nie wiem o ktory parametr chodzi).Jak narazie wszysko jest ok maly rozwija sie normalnie.To sie chyba nazywa wodniak,i w 92 % wchlania sie sam.

Joanna wybiez sie do neurologa on powinnin wiedziec. Nam wyszło ze struktury mózgowe sa bez zmian tylko ta przestrzen...ale na ostatnim usg wyszła juz mniejsza ...wiec wszystko dobrze...zeby tylko ciemiaczko szybko nie zarosło...

Shoomna miłych zakupów!Ja jutro po wizycie w szpitalu wybiore sie na zakupy. ;D

A dzisiaj wybieram sie do przyjaciółki na ploty bo wyjezdza do Holandi na 3 miesiace

reklama
naszczescie ciemiaczko mamy bardzo duze...no jutro dowiem sie wiecej......a teraz czas na jaic obiadek.....bp juz ziemniaki przy[alilam
 narazie.....papapa

Do góry