reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Izabelka czy twoj 4 miesieczny bobasek tez uzadza koncerty operowe? bo moj to uwielbia nie miala bym nic przeciwko gdyby to nie bylo o 5 nad ranem :)

reklama
a na to wszystko zaraz rozwali karuzelkę- siega po zabawki i ciagnie z calej sily :) reklamacja ani listy nie pomoga ;D

lady ale nie masz sie co bac przeciez to jest male daj mu caly kubeczek i nie martw sie ja jeszcze nie slyszalam zeby dziecko bylo na danonki uczulone! na danio owszem bo to juz dla starszych ja dawalam od roku ale danonki spoko!

jasne ze tak!!!!!!! jak cos to biore na siebie wszystko!!!!!! zartuje bedzie dobrze to jest dla dzieci! nic sie nie boj tylko dawaj niech je zobaczysz jak bedzie szamal!!!!!!! no ja lece na cwiczonka to do potem!!!!!!!!!

to nie są danonki na krowim ???????? napiszcie bo nie wiem ciemna jestem :p ::) :laugh: :laugh: :laugh:

jsorbek pisze:
to nie są danonki na krowim ???????? napiszcie bo nie wiem ciemna jestem :p ::) :laugh: :laugh: :laugh:

cholewka niewiem ...ale jak piszą dziewczyny że danonki sa od pól roczku to my sie kwalifikujemy .
Jasio niejest uczulony na białko krowie .Ja piłam litrami mleko w ciazy i po porodzie też litrami , wogol sie nieograniczałam z nabiałem i Jasio niema żadnej skazy białkowej ...wiec chyba wszytko będzie git :p

reklama
ale u nas gorąco , duszno i wogole .....GORĄCO ::) a parasolki jeszcze listonosz nieprzyniusł >:D >:D >:D
Musze zaraz gdzieś wyjsc jak sie mały obudzi bo normalnie zwariuje w domu ::)

Do góry