reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wchodzisz w twoje konto potem z lewej w opcje wygladu i tam musisz zaznaczyc "Domyślnie powracaj do wątków po wysłaniu wiadomości."

Joanna@ pisze:
Jsorbek hmmmm a gdzie znajde ''nowe odpowiedzi na towje watki'' ??

na samej górze na każdej str: pisze Hej Joanna@ masz .... itd pod spodem są dwie opcje i tam :laugh: :laugh: :laugh:

ale tu zawrzalo! widac ze albo dzieciaki chore albo pogoda nawala! moja kochana siostrzyca wlasnie wyszla odemnie z dziecmi! ale mam balagan mowie wam!!!!!!!!!!! :p :p :p zartuje pomogli mi nawet popsiatac! za godzine wychodze na rehabilitacje bo mamy na 15 ale boje sie zeby nie padalo bo normalnie jak pujde? maz w pracy nie przyjedzie bo za miastem wiec mam nadzieje ze nie bedzie padac!

a ja jestem taka padnieta ze normalnie wnie wiem co mam robic! pewnie jak wrucimy z rehabilitacji to hubert padnie a ja z nim!

mordziulka jesli moge spytac to czemu chodzicie na rehabilitacje z malym.....pytam bo nie wiem czy mnie tez to nie czeka.

jsorbek nalazlam opcje wygladu ale to ''Hej Joanna@....nadal szukam :)

reklama
joanna a widzisz swoje zdjecie na samej gorze strony w lewym rogu? jak nie to pewnie masz wylaczone ale na pewno jest pasek na ktorym najpierw jest strzalka potem pisze start potem pomoc jak nie widzisz swojego zdjecia to kliknij na ta stzralke i wtedy zobaczysz na pewno!

Do góry