reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anio mopem.
Wiadro stoi pd zlewem, mop w lazience.Dajemy rade:rofl2::rofl2:
Oko mie swedzi:confused::confused::confused:
U nas pod zlewem only śmieci mieszkają czasem ;-)

Suuuper machina. Tylko pozazdroscic. A ja jako ze niecierpie wieszac prania to kupilam sobie (wlasnie czekam na dostawe do domku w PL):-):-):-)pralke z suszarka. Bo jak se przypomne te porozstawiane suszarki w domu to krew mnie zalewa.
PRALKO-SUSZARKA ELECTROLUX EWW1290 (379866608) - Aukcje internetowe Allegro
No cosik takiego mniej wiecej to bedzie. Juz nie moge sie doczekac.
Kaśka!!! Super sprzęt :tak::tak: Mój mąż na imieniny chce mi coś drobnego kupić i powiedział żebym sobie znalazła i się zastanawiam :-pAle może jednak trzeba przemyśleć ten zakup i nie zagracać mieszkania kolejnym super nowoczesnym urządzeniem. Powiem mu żeby mi kupił karnet na pół roku do fryzjera...nie cierpię zajmowania się moimi hair'ami :-):-):-)

reklama
A, zapomniałam napisać, że wczoraj dostaliśmy odkurzacz który sam odkurza :laugh2:. Więc od dzisiaj kocham odkurzanie :tak: Włączyłam sobie tą maszynę, ona sprząta a ja siedzę z kompem na kolanach i patrzę tylko coby Oliwka czegoś "mądrego" nie wymyśliła (np. żeby nie spróbowała na tym stanąć, żeby pojeździć:-D), ale póki co to ona lata za odkurzaczem i ustawia mu przeszkody :rofl2: A machina wygląda tak:
:szok::szok::szok::szok::szok: ja na miejscu Oliwiany natychmiast bym sprawdziła jakie szybkości toto potrafi rozwinąć:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2: No Martynka to Ty PPD i manicure możesz w jednym czasie teraz robić;-)

Ze spaceru jesteśmy i w dużym pokoju mamy graciarnię bo przyjechał teść i przywiózł krzesło do karmienia i ... huśtawkę na stelażu, której z całych sił starałam się uniknąć:baffled:no ale co mam teraz zrobić:confused::confused: znam moje dziecko i uważam, że to nie jest gadżet dla niego:no::no:za bardzo się kręci, wierci żeby wysiedzieć przypięty tylko jednym maleńkim pasem wokół bioder:no::no:
A krzesło fajskie:tak: CONECO GALILEO BUJAK DO KARMIENIA wys GRATIS (382443385) - Aukcje internetowe Allegro

Witam
Madzka fajne krzeselko:tak::tak:
Pan Karol opanowal dzis znowu niezbedna na palcu zabwa sztuke....Wspinania sie po zjezdzalni do gory....Hmmm...rozwija sie lobuziorek, rozwija sie:rofl2::rofl2:
Teraz padl zmeczony:-D:-D

no bodzia widzę że Karol wspina się dzielnie po drabinie zwanej rozkosze dzieciństwa:tak::tak:swoją drogą wszystkie dzieci tak robią:confused::confused:bo ja też to uwielbiałam włazić na ślizgawkę pod prąd;-):laugh2:
Szymcio odpadł, ja powinnam wziąć się do roboty ale takie niechciejstwo mnie ogarnęło że :szok::szok:
images

czesc dziewczyny
powiedzcie jak wy to robicie ze macie czas pisac na forum????????
mnie nie było zaledwie dwa dni a tu taaaakie zaległości:tak:
nie moge sie wyrobic zeby czoc na chwilke do was zajrzec teraz tez w przerwie bo warzywka na sałatke mi sie gotuja wiec nie mam co robic chociaz prasowanie sie do mnie usmiecha ale to jutro;-);-);-);-)

ledwo zyje Gabi zabkuje usypiam ja pol gosziny a spi 15 min nie mam siły jakos tez wyspac sie nie moge no FATALIZA

No brawo pani Kalamon. Gratuluje dyplomu :-):-):-), a wloski hmmm.... powiem tak: Ja akurat lubuje sie w brazach i krolewskiego manga bym se nie strzelila, ale jesli sie podoba Tobie i menzowi;-), i dobrze sie w nim czujesz to czegoz wiecej mi do szczescia potrzeba??Z mangiem czy bez i tak fajna jezdes :p. No to postaw cos pod ten dyplom, bo sie rozeschnie :-p

Marta super dyplom a kolorek pasuje do Ciebie :-)
No właśnie...suszy mnie coś...można o coś w stylu Warka Strong dla Kasi a dla mnie żywca ? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia fajne fotki:tak: Ładnie ci w tym kolorku;-) Dyplom fiufiu, no i oczywiście synio piersza klasa:-D
Ja wróciłam ze spaceru ale dla mnie to była katorga:baffled: Adrian zażyczył sobie rower więc targałam syna za patyk w rowerze i patrzyłam czy Madzik za nami człapie z wózeczkiem z lalą:szok:
Jak wrócę to muszę młodemu zakupic boczne kółka bo cienko widzę tą naukę:sorry:

Do góry