reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
kasiaN pisze:My kupilismy skarpetkowe buciki, tzn. spod jak od buta a reszta to skarpeta. I juz maluszek nie gubi!
musze poszukać takich jak byś np na allegroznalazła to podrzuć linka :laugh: :laugh: :laugh:
Joanna@
Fanka BB :)
AAAA najwazniejsze.....powiedzcie ...bo jeszcze jestem poczatkujaca....czy za kazdym razem jaknapisze jakas wiadomosc to musze potem z powrotem wchodzic do ''pokoju'' do ktorego chce wejsc......?.. troche malo maslane :/
I gdzie nabierzaco widac kto co napisal bo caly czas musze wchodzic i wychodzic i sprawdzac czy jest cos nowego bo jak jestam "W'' to nie wyswietla sie.......nie wiem czy cos zrozumiecie z tego :/
I gdzie nabierzaco widac kto co napisal bo caly czas musze wchodzic i wychodzic i sprawdzac czy jest cos nowego bo jak jestam "W'' to nie wyswietla sie.......nie wiem czy cos zrozumiecie z tego :/
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Maja jak się denerwuje to ociara tak jedna nózka o drugą i wtedy spada wszystko co jest na nózkach oprócz rajstopek
:laugh: :laugh: :laugh:
klikasaz pokaz nowe odpowiedzi na twoje watki i wyswietlaja się odpowiedzi w watkach w których brałaś udział
jesli chodzi o powrót do watku na którym napisałas odpowiedx to zmienia sie to ale muszę sprawdzic jak bo nie pamietam :-[
klikasaz pokaz nowe odpowiedzi na twoje watki i wyswietlaja się odpowiedzi w watkach w których brałaś udział
jesli chodzi o powrót do watku na którym napisałas odpowiedx to zmienia sie to ale muszę sprawdzic jak bo nie pamietam :-[
reklama
Podziel się: