reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oskarek przesyła całuski w podziękowaniu za życzonka ;) :-* :-* :-* :-*

mięsko można mrozić, pewnie!!!

ja robię dzisiaj spaghetti mniam :) mam nadzieje że synek to zniesie ;D
a za chwile wpada babcia na kawe :)

reklama
Probowalam narazie takich niby bucikow..tn wyglada jak but ale z materialu iiiii.......ma je jakiec 2 sekundy dluzej:)

kasiaN pisze:
My kupilismy skarpetkowe buciki, tzn. spod jak od buta a reszta to skarpeta. I juz maluszek nie gubi!

musze poszukać takich jak byś np na allegroznalazła to podrzuć linka :laugh: :laugh: :laugh:

mój zwala i buty i skarpetki, chyba że są rozciągliwe i mogę je naciągnać na spodenki, co nie zawsze fajnie wygląda ;D
ale jak tylko na nóżki bez spodenek- 3 s i nie ma ;) za bardzo wierzga hihi już chciałby chodzić :D

AAAA najwazniejsze.....powiedzcie ...bo jeszcze jestem poczatkujaca....czy za kazdym razem jaknapisze jakas wiadomosc to musze potem z powrotem wchodzic do ''pokoju'' do ktorego chce wejsc......?.. troche malo maslane :/
I gdzie nabierzaco widac kto co napisal bo caly czas musze wchodzic i wychodzic i sprawdzac czy jest cos nowego bo jak jestam "W'' to nie wyswietla sie.......nie wiem czy cos zrozumiecie z tego :/

Maja jak się denerwuje to ociara tak jedna nózka o drugą i wtedy spada wszystko co jest na nózkach oprócz rajstopek ;) :laugh: :laugh: :laugh:

klikasaz pokaz nowe odpowiedzi na twoje watki i wyswietlaja się odpowiedzi w watkach w których brałaś udział
jesli chodzi o powrót do watku na którym napisałas odpowiedx to zmienia sie to ale muszę sprawdzic jak bo nie pamietam :-[

reklama
Do góry