reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta choc cie ucaluje i odciotuje:tak::tak:
Ptaszynko ja kawke chetrnie ale chetniej to do kawki:rofl2::rofl2::rofl2:
Mlode mi zasypia...Zobaczymy czy zasnie hih ihihihihihih
Iwonka Adrianka tyz dawaj, odciotowanie gratis:-):-)
No,ostatnio któraś;-) narzekała na brak takowej to z chęcią odstąpię;-):tak::-D.
Jul mi poległ w kołysce to śniadanko zapodam sobie i szybkie PPD machnę.

Nio dobra dziecko zamiast zasna c to ucieklo mi z kolan z radosnym rykiem:rofl2::rofl2::rofl2:
Wsio zrobione wiec za niedlugo mykamy bo za oknem sloneczko a domu marchewki brak:tak::tak:

Bodzia radosnego brykania na spacerku:tak::tak::laugh2:
ja jeszcze troszku się pokrzątam i też uciekamy na powietrze :tak:
miłego popołudnia Lachony, które jeszcze nie zajrzały ;-);-):laugh2::laugh2:

witam!!!
ale napisałyscie przez weekend postaram sie was doczytać
u nas ? ciezko Gabi marudzi chyba ząbki nie moge nic zrobić do tego spodobała jej sie nowa pozycja SIEDZENIE niestety ma jeszcze okrągłą dupke wiec musze przy niej siedzieć

własnie zasneła Koko bajki a ja szybko rozkładam kable i do Was:-):-):-) jaks zaspana jestem wiec popijam kawke zagryzam czekoladka i pisze do was
chatka jako tako ogarnieta spacer??? chyba nici cos pada
nasz Tatus dzis wróci późno wiec cały dzień sami
mama idziemy umyc rece woła KORNELIA a ja ? lece na kazde zawołanie KURCZE

Ja też Lachony pomykam na jakieś zakupy:tak: Nie chce mi się jak nie wiem bo nie lubię robic zakupów z Adrianem. Strasznie łobuz marudzi w sklepach i czasami wór piniędzy to dla niego za mało:baffled:

Witam !
jestem nie wyspana i rozdrażniona :crazy: a wszystko dzięki Amandzi:baffled:
Moje drogie dziecko już oduczyło się samo zasypiać:szok::szok::szok: jak ją odkładałam do łóżeczka to darła się jakby ją ze skóry obdzierali :crazy:
usnęła ok. godziny 23.00 obudziła się o 1.30 a następnie po 3.00
do godz.4.20 starałam się ją uspać niestety z marnym skutkiem:no: bo diable małe jakimś cudem się wyspało :wściekła/y: o 4.30 się ubrałam i chodzę jak jakiś lunatyk:frown: jeszcze trochę a usnę na klawiaturze:crazy:

Do tego godzinę temu powinna już spać na drzemce a ta tryska energią jakby nie wiadomo ile już spała:oo2:
teraz siedzi w łóżeczku :confused: i kombinuje jak stać bez trzymanki... nowa mania ją od soboty ogarnęła :szok:
Podciąga sie do stania a potem puszcza sie jedną rączką próbując złapać równowagę następnie drugą i ląduje na pupci a czasem na plecki:confused: to samo próbuje jak jest na podłodze :szok:
ja taka nie byłam w jej wieku małżonek również więc nie wiem po kim to ma :crazy: wrrr..............:no:

reklama
Borrrie jaki ja mam dzisiaj leniwy i zarazem nerwowy dzień...........................
nie wyspana a dzieci marudzą pogoda pod psem Gabi mało spi Koko chce sie bawić jak to połączyć i jeszcze ja mam dzisiaj chec zrobic cos dla siebie jeszcze w pizamvce laze po domku
o matko nie uwierzucie co zrobiło moje pół roczne stworzonko? dałam jej balonika Kornelki do zabawy a ona zlizała całe malunki z nieco wyglada jak ufoludek cała paszcza zielona i rączki masakra a najorsze to to ze to paskudztwo nie chce zejść takze dobrze ze pada bo i tak bysmy nie wyszły z taka buziulka

Do góry