reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziękuję wam dziewczyny za fluidki i słowa pocieszenia - oby tylko antybiotyk zadziałał bo bardzo nie chcę zastrzyków :( :( :(

Pogoda taka piękna a my w domu musimy siedzieć buuuuuuuuuu - żeby tylko szybko wyzdrowiała to bedzie ok - oby sie to nie przeciagało i posiew dobry wyszedł

reklama
buziaczki dla Hubusia :-* :-* :-*

A tak w ogóle to co robicie babeczki całymi dniami napiszcie cos opowiedzcie :laugh: :laugh: :laugh:

ja własnie ide sobie zrobic kawusie.
Macio lezy w łózeczku i bawi sie karuzela nie widział jej przeszło 3 tyg wiec teraz to jest nowa zabawka ;D

ja juz dawno po kawusi,maly sie przespal kolo godzinki,ale jakis marudny wstal,pewnie przez pogode.....pada :mad:

Wszytkiego Najlepszego dla Oskarka z okazji 4 miesięcy dużo mleczka i słodyczy Sorbek i Majutek życzy

cześć dziewczynki
co tam porabiacie? bo ja miska wyprawiłam do szkoły
ja to mam swoje rytualy rano i nie lubie jak mi je ktos zaburza :-[ wstaje wlaczam kompika ide robic sniadanko i wlaczam swoje rozne fora ;D
i tak siedze do poludnia w pizamie ;D

reklama
Do góry