reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A pozatym wszystkie macie ochrzan że tyle naklikałyście przez jeden dzień ..cały wieczór siedziałam :p i zamiast do was pisać musiałam czytać

reklama
Mija pisze:
O rany jsorbek biedna Majutek ..co tu robić ??? przecież ona już tak któryś dzień ciepi :-[
A i ty pewnie padasz ... a napewno z powodu choroby Maji nerwy z was wyszły i z mężęm napewno wszystko będzie dobrze.
Trzymajcie się , przesyłamy wam milion :-* .. Noe buziaków MAjutkowi nie wysyła bo go Kierownik ochrzani :p.. więc tylko odemnie ;D

dzieki za buziaczki :laugh: :laugh: :laugh:

Ja jusz zmykam , pojawie śie może jutro po jazdach i po szczepieniach zbuja

Shady chyba wypad na spacerek przekładamy po moim zdanym prawku ;D , wziełam sobie teraz więcej jazd, jutro szczepienia, po jutrze ortopeda i egzamin.. a popojutrze możemy iść na piknik do lasku bielańskiego świętować moje zwycięstwo lub oblewać(sokiem) moją porazke ;D

Dobranoc Mamuśki

Mija oki...ale mam nadzieje ze opijac bedziemy zdane prawko :) powidzenia....napisz tylko gdzie chodzisz na basen z Noe?

dzien dobry z ranka!!!!!!!!!!! my juz na nogach niestety! a tak bym jeszcze pospala!!!!!!!! musze sie dzis chyba hybcia pozbyc i popsiatac sobie w domku bo straszny balagan.........

no wreszcie nadrobilam czytanie!!!!!!
hubert juz spaicy i wiecie co znowu chory ja juz nie wiem!!!!!! ma gardlo czerwone ale to wina tej jego flegmy! nadal ma jej w sobie duzo!! i w oskrzelach tyz jest! juz nie wiem czym mam sie jej pozbyc!

Witam witam i o zdrowko pytam!!!!!
Jsorbkumocno sciskamy Majutka i Ciebie nic sie niemartw ta goraczka tak trzyma moja toska tez tak miala i my nawet dostalismy zastrzyki na ktore wika dostala uczulenia wiec byl dodatkowy problem ale potem miala juz dobre zastrzyki i jest ok
trzymaj sie Jsorbku i maju dacie rade buzuiakow sto i sciski a flujdki tez przesylamy

Kundzia to sie nazywa zalatwianie spraw i tak trzymac niech wiedza ze powinni dbac o klijenta ( firmy) niech staraja sie bo w koncu gdyby nie klijent to mieliby buuuuuu

MIJA TRZYMAMY Z TOBA KIEROWNICE JEZDZIJ TAK ZEBYS ZDALA I PRZYJECHALA CALA BUZIAKI DLA NOE I ZDROWKA DLA CHLOPA

Witam!
Duzo zdrówka dla Mai. Nie martw sie napewno szybko wyzdrowieje jak juz wiadomo co jej jest.

mija trzymamy z Maciem kciuki wiec napewno zdasz :D

sorbek na pewno bedzie dobrze! chyba maja wam pierwszy raz tak choruje! oby jak najrzadziej no i niestety tak to juz jest jak dziecko chore to caly czas chce na raczki!
mija a tobie powodzonka zycze! i na pewno zdasz!

reklama
witam witam :)
no ładnie naklikałyście jak mnie juz nie było ;)

Mija na pewno zdasz przy takim wsparciu ;) trzymamy kciuki :)
Majutek biedny :( oby szybko wyzdrowiala.

a u mnie bałagan, jak to jest że 2 ludzi i ciągle sprzątanie.............co to bedzie jak mały dojdzie do tego ;D i potem jeszcze jeden maluch :D
lece bo jak buzi dydy mały gapi się w telewizor, bo nie wylączyłam ::)
buziaczki

Do góry