reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

L4dY moje dzieciatko tez jeszcze nie raczkuje, a nawet jeszcze nie siedzi. Zreszta nie wszystkie dzieci raczkuja ;D

reklama
Zostałam dzisiaj bardzo mile zaskoczona. Trzy tyg temu zepsuła mam sie pozytywka w karuzeli, napisałam do campola, bo stwierdziłam ze nie beda kupowac trzeciej z kolei karuzeli a chciałam kupic sama pozytywke no i mi odpisali ze jak im przesle zepsuta pozytywke to moga naprawic bo nowa kosztuje 20zł, no i wysłałam i dzisiaj mi przysłali naprawiona. Zamiast 20 zł wydalam 2,5. To sie nazywa interes ;D

leb jak łeb ale w ciagu niecałych 6 miesiecy kupowac 3 karuzele to juz przesada. Patrzyłam nawet na allegro za pozytywkami do karuzel i sa po ok 10 zł

Ja tam zawsze pisze i przynosi efekty do coli napisałam to mi 4 szklanki przysłali do jogobelli żeby smaki zmienili jogurtów light to łyżeczki i kalendzarzyk dostałam :laugh: :laugh: :laugh:

Ale tak w ogóle to przyszłam tu bo Maja ma infekcję dróg moczowych i ryczeć mi się chce i na dodatek z meżem sie pokłóciłam bo normalnie już sił nie mamy Maja cały czas płacze i na rekach a waży juz prawie 8 kg ::) ::)
I na dodatek antybiotyk mysleliśmy że działa bo nie m,iała do 5 temperaturya o 5 znowu 38,6 juz kurczene wiem a jak nie podziała to zastrzyki ja chyba tego nie przezyję
Na morfologi dzis byliśmy ( chociaż tu poprawa z 10,3 na 12,6 ) to ryczałam jak bóbr :( :( :(

Lady :p :p :p ja tam kaca nie mam ... tylko Przemek w stanie opłakanym o 18 ..dziś mi do domku wrócił...ręce popażone bo do ogniska mi wpadł kolano zwichnięte ,pobijany..ludzie ::) i pomyśleć że sama mu te urodzinki zorganizowałam..chodze tylko i się śmieje ..a solenizant stwierdził że już w życiu na żadną impreze nie pójdzxie :D ....
To dziewczyny jak chcecie żeby wasi panowie przestali imprezować to zrobcie im impreze taka że zapamiętają do końca życia ;D i nie będą już nigdy więcej chcieli :D
O to tyle o imprezie
A basen dla bąbli polecam, dziewuszki kosmos, dzieciaki nurkują .
Stałam jak zaczarowana a Noe zachwycony .. niestety troche to kosztuje ale co tam .... niech chłopaki pływają ::)

A ja mam ból brzucha .. choć dopiero egzmin na prawko mam po jutrze ::) i dlatego mnie na forum nie ma :p ( to do Lady ;) )
..bo ćwicze rozbijanie sie samochodem
Jak ochłone to będzie mnie więcej ... no i może zdam :-[

Mija zdasz - trzymamy przeciez kciuki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

O rany jsorbek biedna Majutek ..co tu robić ??? przecież ona już tak któryś dzień ciepi :-[
A i ty pewnie padasz ... a napewno z powodu choroby Maji nerwy z was wyszły i z mężęm napewno wszystko będzie dobrze.
Trzymajcie się , przesyłamy wam milion :-* .. Noe buziaków MAjutkowi nie wysyła bo go Kierownik ochrzani :p.. więc tylko odemnie ;D

reklama
Dzieki ... ;D .. teraz jak nie zdam to mi glupio będzie że tyle kciuków trzymanych było a ja plame dałam ;)

Do góry