reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzisiejszy DZIENNIK WSCHODNI:tak::
Policja z Chełma na Lubelszczyźnie złapała na gorącym uczynku dwie 27-latki, włamujące się do miejscowego banku. Wszystko wskazuje na to, że chciały w ten sposób podreperować domowe budżety. Wcześniej "dla odwagi" wypiły sporo alkoholu.
- Badanie trzeźwości wykazało u jednej z nich prawie 2, a u drugiej - prawie 3 promile alkoholu w wydychanym powietrzu. Jednak stan, w jakim się znajdowały, w żaden sposób nie zwalnia ich od odpowiedzialności karnej - powiedział podinspektor Jarosław Dryszcz z zespołu prasowego chełmskiej policji.

Nietypowa próba włamania miała miejsce w nocy z czwartku na piątek. Kobiety weszły do przedsionka placówki bankowej, gdzie znajdował się bankomat. Zniszczyły kamerę monitorującą to pomieszczenie i wybiły szybę w drzwiach do bankowego holu. Nie pomyślały jednak o alarmie, który niemal natychmiast ściągnął na miejsce policyjny patrol.

Straty związane ze zniszczeniem mienia bank oszacował na ok. 15 tys. zł. Z przesłuchaniem zatrzymanych kobiet policja czeka aż wytrzeźwieją. Za usiłowanie kradzieży z włamaniem może grozić im od roku do 10 lat więzienia. Jedna z zatrzymanych mieszka w Łodzi, druga - w okolicy.
;-)
Maaarteczka ja s ię ukrywm a Ty mi tu dywersję prasową robisz:confused::confused::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D

reklama
A proszę bardzo, filiżanka herbatki z cytrynką:-):-):-)
dziękuje:-)
Maaarteczka ja s ię ukrywm a Ty mi tu dywersję prasową robisz:confused::confused::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D
Ależ Madźka plama....amatorszczyzna...jakbyś zabrała którąś z domówek to pewnie by lepiej poszło! Odwiedzimy Cię w areszcie :-p:-D:-D

Jakby kto moją siorę widział to niech zapyta jak żyje - my idziemy na zakupki i spacerek i znając życie możemy sie miniąć :angry: ...juz nie aktualne bo mnie zagooglotalkowała :-)

Ależ Madźka plama....amatorszczyzna...jakbyś zabrała którąś z domówek to pewnie by lepiej poszło! Odwiedzimy Cię w areszcie :-p:-D:-D
Meg no przecie zabrałam Martę ze sobą:nerd::nerd: nie doczytałaś;-):-D

Jakby kto moją siorę widział to niech zapyta jak żyje - my idziemy na zakupki i spacerek i znając życie możemy sie miniąć :angry: ...juz nie aktualne bo mnie zagooglotalkowała :-)
ostatnio w zielarskim wątku ją widziałam:tak::tak:

reklama
Bodzia jak one o nas zapomniały tomoże my uderzymy w innym regionie tylko będziemy pamiętały już o alarmach;-):-D:-D:-D:-D:-D
No nieżle zawaliłyście lachony nie ma co:rofl2::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry