reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

z powodu iż ponieważ wszystkie szanowane obywatelki tego wątku udały się na spoczynek tudzież czajnikują się po kątach albo na gadu bądź NK oznajmiam wyżej wymienionym, że ja również oddalam się w celu zażycia kąpieli wodnej a następnie zapadnięcia w sen w specjalnie do tego celu pościelonym łożu małżeńskim:tak:;-);-)

freeimage07.gif

reklama
Właśnie mnie trafiło:angry::angry::angry::angry::angry::angry: Napisałam mega wypasioną i długachną odpowiedż z cytatami z dnia całego dzisiejszego. Nacisnęłam zatwierdż a tu odpowiedż że nie jestem zalogowana:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czy was też po tej renowacji tak szybko wylogowuje:confused::crazy: Bo ja nawet do końca nie napisałam a już mnie wyrzuca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl:
Już mi się odechciało cytatów zbierac:-( Wybaczcie Lachony kochane:baffled:

Bodzia bardzo mi się podobie ta wariatka co ma w głowie kfiatka:tak:;-);-) jakoś jej tak fajnie z oczu patrzy;-)

Martuś poczytaj o tych roślinach leczniczych to będziemy miały na wątku pomoc homeopatyczną i nikt nas nie ociotuje ;-);-):laugh2:

jezdem jakby co
Spoko maroko prosssssssssz,jakby która miała wątpliwości;-):tak: Zobacz załącznik 81628.Nie bac się,pytac jak jakie zielsko działa;-):tak:.

Wrzucę jeszcze kilka zdjęciów i pomykam:tak:
HPIM7379.jpg

puśc nas:crazy:
HPIM7355.jpg

juhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
HPIM7397.jpg

Madzia po wywrotce:-(
HPIM7353.jpg

uśmiech dla cioteczek:-D
HPIM7374.jpg

ale jestem "czysta"

Sikoreczka,Bodzinka super te Wasze dzieciaczki:-)A z Was jakie fajne laski:tak::-)
Sikoreczka kochana spokojnie:tak:
Wieczorem tak sie spieszyłam do Grzesia bo płakał że sie przewrociłam i kolano sobie obiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niezdara ze mnie jak ******:wściekła/y::wściekła/y:Teraz siniak jak nie wiem co i boli ze szok:wściekła/y:Ciekawe jak jutro będzie:confused::confused:
Grześ jednak zasnął:tak:

powyłaziły:tak::-D:-D:-D:-D

Sikoreczka no zajafkowe zdjęcia!!! a Madzik widzę węgiel nosiła:rofl2::-D:-D cudny spacer był, co:confused:;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Marta od dziś jesteś naszym Personalnym Doradcą ds. Roślin Leczniczych:tak::-D

reklama
Do góry