reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lachony ja się odhaczam na razie i czas matki z dzieckiem idę wypełniać zabawą:tak:;-)to co skręcamy dzisiaj impresskę po kąpusianiach i zasypianiach:confused::confused:

reklama
Bodziu, super fotki :tak: Iwonka i Madzia niezłe lachonice a Karollo jak zwykle uroczy :tak::-)

A ja nie miałam co robić to zrobiłam takie o właśnie coś:

Witam:-)
My tez dzis sobie pospacerowalismy:-)W taką pogodę aż miło:-)
inna nie denerwuj sie kochana:tak:Szkoda zdrowia:tak:
Bodzinka śliczne zdjatka:-)A syn jaki sliczny i duzy:-)Fajnie ze spotkanko sie Wam udało:-)
Sikoreczka córeczka śliczna:-)A mama jaka laska:-)
iwka gratki dla Kacperka:-)
Kasia Irlandka ale spryciula z Ciebie:-DMój zawsze mnie znajdzie:-D
Marta dzielna musiałaś byc:-)A jak masz znieczelunie to tak zle nie jest tylko gorsza że mówić nie może3sz biedaczko;-)

Kochane tych fotek to jest multum:-D:-DIwonka zrobila cos ze 60 a ja tez sporo:tak::tak:Ale wszytkimi zameczac was ni bydzimy.Wlasnie sobie je przesylamy...Idom jakby chcialy a nie mogly:no::no::no:
Ja na imprezce raczj nie bede....Ale w przyszlym tygodniu i sie szykuje samotna noc takze.......

No jak blisko grzmot strzeli to można się wystraszyć...zwłaszcza jak się jest samemu z dizeckiem w domu...schowaj sie pod kołdrę Anaconda następnym razem :-)
Kasia to kuzyn ma charakterek...po mamie? ;-)
Ciekaweż coś mi takiego podesłała Marta? :szok:;-)
Zapowiedź zdjęć ze spotkania Bodzia wygląda obiecująco :-)

My mieliśmy dziś gościa więc się trochę rozerwałam :-) A tak w ogóle Kuba po wyjeździe zmienił się trochę, chętnie bawi się zabawkami i sporo rozumie :-)

reklama
Ja wrzucę teraz trzy i lecę kąpac moje słonka.
HPIM7365.jpg

HPIM7400.jpg

HPIM7402.jpg

no nie będę zdradzał Oliwianki :no::laugh2:

Do góry