reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej. Ale dziś było przyjemnie -orzeźwiający chłodek.:tak::-)

Bodzia, Sikorka super, że spotkanko się udało.:tak: Troszkę Wam zazdroszczę :sorry: A zdjęcia fajne-widzę trzy super-lachony i jednego przystojniaka.:tak: Dawajcie jeszcze jakieś zdjątka.:tak::-)

A ja się na dziś już wypisuję. Mężuś zapowiedział projekcje jakiegoś filmiku.:-)

Życzę udanej imprezki.:-) I śpijcie dobrze. Kolorowych!
Moja droga, tu nie ma co zazdrościć, tylko się ze mną umów na spotkanko a ja jak w dym do Opola popędzę :tak: Jak się odpowiednio depnie to niecała godzinka i na miekscu jestem ;-)

Wrzucę jeszcze kilka zdjęciów i pomykam:tak:
HPIM7379.jpg

puśc nas:crazy:
HPIM7355.jpg

juhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
HPIM7397.jpg

Madzia po wywrotce:-(
HPIM7353.jpg

uśmiech dla cioteczek:-D
HPIM7374.jpg

ale jestem "czysta"
Hmmm.. Bomba :tak: Tylko ta reklama Tyskiego :no: Tyskie be, Madziu, Lech jest dobry :-D:-D:-D:-D
My jeszcze gawędzimy a zaraz mykamy patki, maleństwo śpi słodko więc możemy się chwilę sobą nacieszyć ;-)
Dobranoc koffane

Dzieln Dobry

hihi! Ty je tak nazwałaś:tak: Okropnie mi się ta fotka podoba:-D
No pewnie,ze ja!!! Przecie widomo,ze ja Pierwsza Wariatka BB:rofl2::rofl2:Do tego strasznie roztrzepana;-);-)

Właśnie mnie trafiło:angry::angry::angry::angry::angry::angry: Napisałam mega wypasioną i długachną odpowiedż z cytatami z dnia całego dzisiejszego. Nacisnęłam zatwierdż a tu odpowiedż że nie jestem zalogowana:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czy was też po tej renowacji tak szybko wylogowuje:confused::crazy: Bo ja nawet do końca nie napisałam a już mnie wyrzuca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl:
Już mi się odechciało cytatów zbierac:-( Wybaczcie Lachony kochane:baffled:
Kochana ja sie na stale zalogowalam i niech sprobuje mnie wyrzucic to .......:blink::blink:
U nas za oknem znowu sloneczko...Ale zimno po nocnych dyszczach:rofl2:Jakas taka powalcowana sie czuje...
Martynka Lech niedobry, Zywiec lepszy;-);-):-D:-D:-p:-p

Witam z samego rana:-)
My juz nie śpimy od 6 Grzes pobudke zrobił:szok:A tak długo ostatnio spał:-D
Pranko juz wstawione,mieszkanko prawie posprzatane:tak:
Bodzinka zdjątka naprwdę super:-)Aż miło popatrzeć:-)

Witojta:-D,całą nockę padało i takie fajowskie powietrze:tak:.Z racji,że mam lenia to Olek dzisiaj w domu,bo po błocie nie mam ochoty chodzic:no: a tym bardziej na około:-D.
Troszki twarz mi zapuchła po usuniętym zębie:wściekła/y::angry::crazy:.

Ja również witam
Powietrze świeże po deszczu, mam nadzieję że jednak koło południa troszkę się ociepli:-):-):-)
My dzisiaj znowu wybywamy z domku:tak::tak::tak:

reklama
Do góry