reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Noo, rzeczywiscie tu goraco i bojowo sie zrobilo.:-)Dziewczynki.Apeluje o spokoj. Peace and love, jak to mowia. A jesli chodzi o zakupy w deszczu to hmmm dla mnie to normalka. Martynka - znasz pogode w Dublinie-nie dosc ze leje to jeszcze wiatr taki ze kazdy parasol rozwali. I do tego wozek ze Stasiem, ktory rowniez nie znosi folii przeciwdeszczowej, i torby z zakupami, krotko mowiac samo zycie.
Aluska - mnie rowniez sie cisnienie podnioslo. Jak Ty mozesz z ta baba wytrzymac??:angry::wściekła/y: Ja bym juz ja dawno zastrzelila, a conajmniej walkiem zatlukla. Madzka ma racje, powiedz jej zeby sie nie wpier....... Ty jej w wychowywaniuj dzieci nie przeszkadzalas.
Stasiu zawsze zasypia przy zgaszonym swietle, nigdy nie pil z butelki i nie uzywa smoczka. Nie pije tez mleka modyfikowanego. bo i po co.

reklama
Aluśka jak przeczytałam to mi ciśnienie skoczyło:angry::angry::wściekła/y:tutaj pomaga tylko jedno - powiedzenie z uśmiechem na ustach , jak mawia mój dobry znajomy: "niech się mamusia nie wpier***a'":sorry2:a na BB musisz zaglądać bo kto Ci pomoże urok z dziecka zdjąć jak ci stara ociotuje:confused:;-);-)
ja tez Szymka przy zgaszonym świetle usypiam i całą noc tak śpi, a smoczek - moje dziecko nie wie co to smoczek:no::no:
Nie daj się Aluśka;-).Mój Jul też bezsmoczkowy a usypia jak mu się chce:-p:-(.

Qfa:wściekła/y::angry::angry:,nawet na starego wydrzec się nie mogę,bo knebel mam w ustach po wyrwanym zębie:tak::happy2:.Wszystko 2 minuty trwało,ze znieczuleniem i jeszcze w kieszonkę lekarstwo założył:tak:.

Bodzia fajne zdjątka:tak::tak::-):-)się lachony dobrze bawiłyście:-D
Marta tulasy na zęba :tak:to mądrości był:confused::confused:;-);-);-):-D:-D
dzisiaj chyba słomiana wieczorem jezdem więc zbieram ekipę na nocne szaleństwo;-):laugh2:

szampan.jpg
wino4.jpg
FTTCater0604_3060hkW.jpg
tort-wisniowy.jpg

Meg,coś Ci podesłałam;-):tak:.
Jak na razie nie boli,bo znieczulenie działa ale przez 30 minut gęby otworzyc nie mogę:no: i tylko chłodne napoje dzisiaj:tak:.W aptece kupiłam IBUM w razie jakby w nocy bolało:tak:.
Stare w końcu nauczyło się huknąc na chłopaków,bo tak to ja zawsze:-p.

Nio torcik mniam mniam. :-):-):-)a ja jakiegos drinka na uspokojenie bo mi synus podniosl cisnienie na zakupach. :wściekła/y:wrzeszczal, kopal, rzucal sie na ziemie, wyginal, walil glowa o wozek i takie tam. Wszyscy na nas patrzyli jak na cyrk, a ja czekalam jak sie uspokoi. Niestety wlasciwie sie nie uspokoil, to zaladowalam go przy uzyciu znacznej sily do woza i pojechalismy na syrenie do domciu., A w domciu... zloty chlopak. tylko troszku marudny bo niewyspany. Teraz wrzucilam go do kojca i udaje ze mnie nie ma.

reklama
Do góry