reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Renifer...one z tymi gosposiami żartują ;-)

Reniferku z moją gosposią sie widuję jak w lustro popatrzę:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: A jaka leniwa:-p:laugh2: A co do przedszkola to Adrianek poszedł jak miał 3, 5 latek. Może bym go dała od 3, tylko Madzia się urodziła i bałam sie zarazy:dry:
Ja zupkę ugotowałam, teraz sę studzi:tak: Trza wszamac i po Adrianka mykac.
Do potem Lachony;-)

super... ja myślałam ze Wy naprawde... :-D:-D:-D:-) pomyślałam sobie ze jednak ktoś ma dobrze w życiu :tak::-D:tak::-D

Oj dziewczyny zaczynam się obawiać,czy to nie jelitówka:dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled:Tak mi niedobrze,że szok..........Oby nie:no::no:

bodzia trzymam kciuki by przeszło... u mnie były same wymioty przy rota, a u mnikiego dodatkowo mała biegunka...nie wiem czy masz biegunke czy wymioty bo jak zwykle nie doczytałam... kochana kup sobie hippa ors 200, mozna go dostac w aptekach, ma duzo potasu i sodu, czyli tych składników które wydalamy podczas wymiotów i biegunki... gdybym wczesniej o nim wiedziała to moze bym z mikim do szpitala nie trafiła...

Bodzia wypluj te slowa, tylko nie jelitowka.Spokojnie moze w ciazy jestes, nie mysl od razu o najgorszym ;-):-p

a moze ciąza :-):-):-):-)

reklama
Oj dziewczyny zaczynam się obawiać,czy to nie jelitówka:dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled:Tak mi niedobrze,że szok..........Oby nie:no::no:
Bodzia, oby nie... Ale ponoć jakiś wirus znowu grasuje :sorry2:. Mnie też lekarz wypytywał, czy w domu nikt nie miał objawów jelitówki, bo skojarzył to z choroba Olinki. Ale jak usłyszał szmerki na oskrzelach to się wycofał, a biegunkę zrzucił na wyłażące zębiska. Bo chyba pisałam, że do tego wszystkiego Oliwce wylazły wszystkie 4 trójki (jak nie urok, to sraczka:baffled:).
A taki prezent otrzyma nasze Słonko na Dzień Dziecka (prezent składkowy od nas i od moich Rodziców):
TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (365834071) - Aukcje internetowe Allegro

Martyna bardzo fajny prezent:tak::tak:myślisz, że Oliwianka wysiedzi:-p;-);-)
Marta smacznego:-)a za piszczałki ja dziękuję bo mi jeden bawół wystarcza:-p:-D

gosposia dziś radośnie bez gderania pozmywała to mam luuzy:blink:Szym wyleguje się na golasa, kąpielka się szykuje. Ja na dzisiaj kończę działalność bo obiecałam wolny wieczór mężowi. No i relacje rodzinne wreszcie czas odnowić;-):-)
miłego wieczoru Koffane i dobrej nocki
good_night_2.gif

Bry, bry
Ssun2.gif

Słoneczko rozpieszcza to po przedszkolu my plac zabaw okupowali Dzieciarnia poszalała, a Madzia się nauczyła samodzielnie wchodzic na zjeżdżalnię Zaraz się za kąpiel młodzieży biorę, tylko chopa walcem potraktuję

Martyna bardzo fajny prezent:tak::tak:myślisz, że Oliwianka wysiedzi:-p;-);-)
Madziu, myślę, że wysiedzi :tak::tak::tak: Jakieś 10 minut na pewno :laugh2: A później ta tablica będzie kolejnym sprzętem zagracającym mieszkanie :sorry2::baffled:
Już teraz kilka rzeczy powynosiliśmy do Jacka rodziców, do ogrodu, bo przecież można było się zabić o Olinka zabawki :crazy:. I tym sposobem - cały namiot, rowerek i taczka poszły papa :-D. Teraz myślę, co jeszcze tam zawieźć, a co po prostu wywalić, bo jest już niepotrzebne.
Poza tym kilka rzeczy kuchennych mi zniknęło więc to też znak że czas najwyższy przejrzeć kartony z zabawkami :-D

gosposia dziś radośnie bez gderania pozmywała to mam luuzy:blink:Szym wyleguje się na golasa, kąpielka się szykuje. Ja na dzisiaj kończę działalność bo obiecałam wolny wieczór mężowi. No i relacje rodzinne wreszcie czas odnowić;-):-)
miłego wieczoru Koffane i dobrej nocki
good_night_2.gif
No, no koleżanko Magdaleno ja koleżanki nie poznaję :-p. A tak poza tym to miłego odnawiania relacji rodzinnych ;-)Tylko nie szalejcie z mężem za bardzo, coby za 9 miesięcy Szym rodzeństwa nie miał ;-):-D

Bry, bry
Ssun2.gif

Słoneczko rozpieszcza to po przedszkolu my plac zabaw okupowali Dzieciarnia poszalała, a Madzia się nauczyła samodzielnie wchodzic na zjeżdżalnię Zaraz się za kąpiel młodzieży biorę, tylko chopa walcem potraktuję
Iwonka, jak ja zobaczyłam jak Oliwka sama wspina się na zjeżdżalnię to mi serce w gradle stanęło... I nie z obawy że spadnie ;-) tylko z obawy, że teraz jak zobaczy jakąś zjeżdżalnię to żyć mi nie da :sorry2:. I dlatego jedyny porządny plac zabaw w naszym mieście omijam szerokim łukiem :tak:

Mialam zmywarke zagnac do roboty go gosposia juz posprztala, kucharka zrobila kolacje...Szkoda tylko,ze dziekuje nie uslyszala:baffled::baffled:
Ale kolana zmywarki okupuje maly mezczyzna:rofl2::rofl2:Gada slodko i po twarzy glaszcze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Wiec naczynka poczekaja:tak::tak::tak:
Cos Lolo wcisnal i nie mam polskich znakow:dry::dry:

reklama
Iwonka, jak ja zobaczyłam jak Oliwka sama wspina się na zjeżdżalnię to mi serce w gradle stanęło... I nie z obawy że spadnie ;-) tylko z obawy, że teraz jak zobaczy jakąś zjeżdżalnię to żyć mi nie da :sorry2:. I dlatego jedyny porządny plac zabaw w naszym mieście omijam szerokim łukiem :tak:
Lolo próbuje ale podejscia na zjezdzalnie sa takie,ze okrutna matka ciagle za nogawke albo reke trzyma.Dobrze,ze zjezdzac pozwala:rofl2:

Do góry