reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Piknie dziękuję za wszystkie życzonka
buziak_1

Madzka - stu lat zdrowia szczescia i milosci i bajecznego Full satisfekszon sexu i czego tam se zyczysz jeszcze :-)
:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2: no niezłe życzenia Kasia:tak:sam konkret;-):-D

Bodziu: zaginione Beboki:-p
Sikoreczka Ty już dobrze wiesz co ja chcę Ci napisać - no słodycz - miód i mleko:-):-)

Za tydzień małżon ma urodzinki.Wprawdzie powiedział,że nic nie chce ale kupie mu bokserki;-)To bedzie prezent dla mnie:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D inwestycja w rodzeństwo dla Karollo:-p;-);-)

sikoreczka masz gosposie? ZAZDROSZCZE!!!! jeny, marzy mi sie taka gosposia, ale nawet o tym nie wspominam mężowi, bo powie ze mi sie w głowie poprzewracało...
:rofl2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ja też mam. a co mam nie mieć:rofl2:taką samą jak Ptaszyna - tyż na mnie w lustrze zerka i nic jej się ni kce i wiecznie ją ganiać trzeba do garów:angry::-D

Byliśmy na słoneczku. zaraz zasypianko na popołudniową drzemkę i prasowanko:rolleyes2:

reklama
No drzemałams ię i troszku mi lepiej.Nie ma to jak kwilka relaksu z cieplutkim Potworkiem u boku:happy::happy:

Bodzia no piękne efekty drzemki:tak::tak:Lolek widzę je kanapki na dwie ręce:-Dżeby mu nie brakło;-);-). Mój smyk zasnął w wóziu a mnie też coś spanie łamie:dry:ale mus coś pożytecznego i dla dobra ogółu porobić;-)

Ja wróciłam ze spaceru z takim potwornym bólem głowy, że normalnie myślałam że mi ją rozsadzi. Teraz gotuję obiad, mała śpi, no i myślę że jak wypiję kawkę to trochę mi się polepszy:dry::dry::dry:

A co do placów zabaw to u mnie przy każdym bloku jest inny i jak wychodzimy to zaliczamy zazwyczaj ze trzy żeby właśnie Mai nie znudziło się na jednym:-):-):-):-)

Oj dziewczyny zaczynam się obawiać,czy to nie jelitówka:dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled:Tak mi niedobrze,że szok..........Oby nie:no::no:

Bodzia przy jelitówce to chyba najpierw jednak atrakcje z drugiej strony są...:dry::dry:
A niekoniecznie...Jak byliśmy w szpitalu to były jelitówkowe dzieci z samą biegunką, z samymi wymiotami i ztym i z tym.Wziełam kroplki i pomogło.Może coś zjadłam i tak sie zbiegło.
Kasia jeszcze moze nie cio????Jeszcze chciałabym byc całkiem dla Lolka.A pisałm wam jaki on słodki???Jak zrobi siku na podłoge to sam wyciera.Ide bo mnie zywa me chłopie:-D

reklama
Do góry