reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc Lachony
Rozmawiałam z tym głupkiem moim mężem i powiedziałam mu że ma mi powiedzieć czego chce dalej i czy chce żebym szła z nim na te chrzciny powiedział mi,że to mój wybór i moja wina bo wyszłam jak ta krowa przyjechała.no to mu napisałam jak niżej:
"To nie moja decyzja tylko Twoja!!!!Twoja mama traktuje mnie jak śmiecia i człowieka gorszej kategorii.nie zabraniam Ci kontaktów z nią ale mnie do nich nie zmuszaj!!!!!ja nie zasłużyłam na to,żeby tak mnie traktowała!!!!!!I albo mnie zrozumiesz i zaakceptujesz moją decyzję alboe będzie to tak wyglądało.obiecałeś stać po mojej stronie a właśnie się odwracasz.i ode mnie i od Stasia.ale to jest Twój wybór!!!!!!"

Rozmawiałam z tym głupkiem moim mężem i powiedziałam mu że ma mi powiedzieć czego chce dalej i czy chce żebym szła z nim na te chrzciny powiedział mi,że to mój wybór i moja wina bo wyszłam jak ta krowa przyjechała.no to mu napisałam jak niżej:
"To nie moja decyzja tylko Twoja!!!!Twoja mama traktuje mnie jak śmiecia i człowieka gorszej kategorii.nie zabraniam Ci kontaktów z nią ale mnie do nich nie zmuszaj!!!!!ja nie zasłużyłam na to,żeby tak mnie traktowała!!!!!!I albo mnie zrozumiesz i zaakceptujesz moją decyzję alboe będzie to tak wyglądało.obiecałeś stać po mojej stronie a właśnie się odwracasz.i ode mnie i od Stasia.ale to jest Twój wybór!!!!!!"
i dotarło:confused::confused:czy teraz już mega foch:dry::dry:Anula bardzo dobrze, że wyrzuciłaś co Ci na sercu leżało. Przynajmniej masz sumienie przed sobą sama czyste, że postawiłaś sprawę jasno i bez ogródek:tak:

sumienie spokojne ale serce pęka bo nie dotarło:no::no::no::no:oni mnie wykończą teściowej chyba zależy żebyśmy się rozeszli i żeby on wrócił biedny pod jej skrzydła.Siłą go trzymać nie będę.Jerstem jeszcze młoda i wszystko przede mną jeśłi się do niej wyniesie to życie potoczy się dalej i już.Mam nadzieję jednak że tak się nie stanie bo kocham tego idiote no:tak::tak::-D:-D

Rozmowa między mną a moją 4letnią kuzynką podczas przewijania Stasia:
Olka: Ciocia a dlaczego ona ma inną pupkę niż ja?
ja: bo on ma sisiaczka a my nie mamy.
O: a dlaczego?
J;bo mu potrzebny do siusiania.My siusiamy na siedząco a on
O ja wiem o tak (i w tym momencie Ola mi pokazuje jak sikają faceci)
J Olek a Ty skąd wiesz?
O: śmiech
J: Olek no kogo podejrzałąś Łobuzie?
O: Tatusia ( śiech i ziała bo się zawstydzuiłą)

Rozmowa znajomej z synem podczas malowania:
Syn : Mamusiu a dlacemu Tatuś ma włochatego siusiaka?
Znajoma: Bo jest duży,jak Ty będziesz duży też będziesz takiego miał
Syn: (płacz i krzyk) ale ja nie chcę mieć włochatego siusiaklaaaa!!!!!!!!!!

Rozmowa między mną a moją 4letnią kuzynką podczas przewijania Stasia:
Olka: Ciocia a dlaczego ona ma inną pupkę niż ja?
ja: bo on ma sisiaczka a my nie mamy.
O: a dlaczego?
J;bo mu potrzebny do siusiania.My siusiamy na siedząco a on
O ja wiem o tak (i w tym momencie Ola mi pokazuje jak sikają faceci)
J Olek a Ty skąd wiesz?
O: śmiech
J: Olek no kogo podejrzałąś Łobuzie?
O: Tatusia ( śiech i ziała bo się zawstydzuiłą)
:-D:-D:-Di się wydało:rofl2:

Byłam u babci i rozpakowywałam zakupy spod wózka i strasznie mi przeszkadzał piesek dziewczynek zwany Maniek
J: Maniek no idź mi stąd szybkoa
Maniek nic na to w/w Ola
Maniek durniu nie słyszałeś jak ciocia mówi?

reklama
Olek to jest debeściara ma takie diabliki w oczach że aż strach pierwszy łobuz z niej i wszystko ją interesuje co podsłucha to powtarza i tłucze chłopaków w przedszkolu jak jej podskoczą;-):tak::-D:-D:-D:-D

Do góry