reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bosheeeeeee Bodzia dawaj na tę miotłę i wal do Łodzi ja mam 2 kompy w domu i jeden mój własny to se obejrzymy co bedziesz chciała:tak::tak:jakaś zaraza w powietrzu i chopy wszystkie podłapały czy jak:confused2::confused2::confused::confused::confused::confused:
Zaraza...Alebo on zadrosny o prucznika Caine????Czy jak to sie tam pisze:rofl2:Ja sobie właśnie zażyczyłam drugiego TV:happy::happy:A miotłe już szykuje:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
81f8302153e39040f056544d72334f14.JPG

Super dzięki na pewno zrobie użytek.Na razie strajkuje.Nie gotuje nie piorę jego ciuchów nie prasuję niech do Mamusi jeździ.Ja mam już powyżej uszu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Super dzięki na pewno zrobie użytek.Na razie strajkuje.Nie gotuje nie piorę jego ciuchów nie prasuję niech do Mamusi jeździ.Ja mam już powyżej uszu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anula tylko się nie złam:no::no:jak to przeczekasz to się okaże czy wóz czy przewóz:dry:mam nadzieję, że połączenia neuronów u twojego chłopa się odbudują i w synapsach zaiskrzy i dotrze wreszcie do niego jakim maleńkim człowiek okazał się w tym "sporze":sorry2:

Ufffffffffffffffffffffffffffffffff:baffled:,w końcu nadrobiłam:tak:.
My pogillowali u siorki Mirka i padam z nóg.
Lachony smucące się,głowa do góry;-):tak:.Jutro zajrzę,bo Szpiega zmykam oglądac,no,chyba że później na chwilunię.;-)

Dobra to ja tyż baj baj powiem bo si mi spac chce:tak: Madzia psi, bardzo płakałą. Adik też już zasypia a męż na mnie kicha (znac ze coś mu się kce:-p) Dobrej nocki Lachony;-)

reklama
Do góry