reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra Lachonice ja zmykam do wanny i pod cieplusią kołderkę zanim dzidzia jeść zawoła :tak:
bl38co7.gif

reklama
Ja tyz dobrej nocki zycze:tak:.
Olek poblokowal klawiature i polskie znaki mi nie wchodzu:no::wściekła/y::angry:.My jutro z chrzesnica Mirka na szmatki wybywamy:tak:,bo moje jutro wolne ma.Verdinka zaparzona;-) i idu wypic,bo po tym grillu watroba daje sie we znaki:tak:.
Do juterka,serio:-p.

kochane zapraszam wszystkie matki do nas do Glasgow na zakupy,ja kupilam malemu z przeceny bluzy z kapturkami juz na jesien po 2,50funta i pelno koszulek po 1funcie ,super jakosc wszystkie bo tej firmy zawsze kupuje ,u nas takie koszulkiW Polsce po25 a bluzy 60-70 zloty,tu pod tym wzgledrem jest suuuuuuuuuuuuuper,ja wszystkie dzieci w rodzinie obkupuje i przyszla synowa ,bo ona mala i drobna i na dzieciecym kupuje ,jak se ten nieszczesny program do zdjec skombinuje to wrxzuce

Cześć wszystkim witam po krórtkiej przerywanej nocy.:dry::dry:
Szykujemy się a małym do lekarza bo ja już strasznie kaszlę,a mały w nocy miał straszliwy kkatar i boję się,że zaraził się ode mnie.:no::no::no::no:
Miłego dnia wszystkim Wam życzę:tak::-)

:tak:
kochane zapraszam wszystkie matki do nas do Glasgow na zakupy,ja kupilam malemu z przeceny bluzy z kapturkami juz na jesien po 2,50funta i pelno koszulek po 1funcie ,super jakosc wszystkie bo tej firmy zawsze kupuje ,u nas takie koszulkiW Polsce po25 a bluzy 60-70 zloty,tu pod tym wzgledrem jest suuuuuuuuuuuuuper,ja wszystkie dzieci w rodzinie obkupuje i przyszla synowa ,bo ona mala i drobna i na dzieciecym kupuje ,jak se ten nieszczesny program do zdjec skombinuje to wrxzuce
Nawet mnie nie denerwuj:dry::dry::dry:Ja mam największy problem z koszulkami i bluzami.Jak mu u nas kupie to po jednym użyciu jak szmata albo mus dac 50 zł a to nie na naszą kieszeń:no:Chrzesnych prosiłam,żeby mu bluzy kupili to przywieżli pajacyk do spania:baffled::baffled:Jak mu rok temu bluzy dwiekupili, takie większt no brudzi, ja piore a to ciągle takie same:tak:
A w ogóle to dziń dybry
Anula zdróweczka dla Stasia:tak::tak:
Ludi potem na gg się odezwij to poradzimy cós na suwaczki:tak:
Teraz musze chałupke doprowadzić do stanu uzywalności po lenistwach wczorajszych:sorry2::sorry2:

Helol!
Bodzia a Tesco masz gdzieś blisko?tam ciuszki są dla dzieci przystępne (np koszulki w dwupakach po 15 zł) a jakościowo fajne. Bluzy z kolei na hali w Carfurze ost po 22 zł - po praniu wyglądają tak samo jak przed :-) Ja naszych krajowych na oczy widzieć nie chcę i nawet mówię żeby Kubie nie kupowali w prezencie -lepiej zabawki :-) I wiecie skoro są gorsze jakościowo powinny być tańsze te polskie a one głupie spodenki na lato 37 zł??!! i to nic specjalnego. Dlatego jestem wierną zwolenniczką allegro i markowych używanych ciuszków :-)

A gdzie Wy?my zaraz idziemy na zakupy i na sapcer

reklama
Meg ja jestem..Utknełam z pijawką:sorry2::sorry2:D Tesco mam kawałek drogi.Ja mam po nosem fajny szmateks ale jak Lolo był malutki to przeważały ciuchy dla większych łobuzów a teraz???Na odwrót.Po wypłacie przeleze dwa nowe szmateksy, ze skandynawskimi i angielskimi ciuszkami.Ostanio znalazłam mu tam spodenki moro, w bardzo dobrym stanie:tak::tak:A jakie fajniste:rofl2:Qurcze wystrzelił do góry:szok:A nóżki jego mają 40 cm....Po tacie....

Do góry