Anula ja nie wiem....I to najgorsze....Położyła, się drzemnąć i wstałam taka rozbita, jakby cos soę miało stac....Mały ostatnio mnie cały czas okupuje, nawet jak tata jest to mnie na kolana włazi zjeśc spokojnie nie da....Kocham go ale....
reklama
Anula833i o to wali fochy i demonstracje urzadza,mezcyzni to jest ogniwo brakujace miedzy nami i malpami ,nigdy nie zapominaj o tym kochana,moj tez tak ma ze jak jedzie do mamusi to 3 dni ciche dni mamy i nie wiem o co ,a ja do niej wcale nie jezdze ,odkad powiedziala ze maz moze miec jesxcze niejedno dziecko i to niekoniecznie ze mna bo on taki atrakcyjny,ja ci e rozumiem bo moja tesciowka to potwor w ludzkiej skorze , a jemu przejdzie predzej lub pozniej ,tylko ze ciebie bidulko szkoda,ja tezz jestem wrazliwa bardzo i poplakuje w takich wypadkach ,jak wlasny maz ignoruje ,moj tez do latwych nie nalezy ,delikatnie mowiac i tez niejedno przeszlam nie tylko takie fochy o jakich piszesz ale to osobny temat ,najwazniejze ze malutkiego zaczal zauwazac,to jakkis przelom zawsze
Bodzinka znam to sama kazda kocha swoje dziecko ale potrzeba nam chwili wytchnienia i czasami pobyciia saama z soba ,ja tu nie mam takiej mozliwosci,a czasem nawet 2 godziny cuda moga zdzialac,mowisz ze masz dola kochana,a ja ci powiem tak ja 2 tygodnie temu wrocilam z kraju i od tego czasu wyje codziennie w poduszke i w dzien i w nocy ,rozchorowalam sie ,teraz maly jeszcze i kombinuje jakby tu do kraju wrocic ,samolotem w tym stanie nie moge/astma mi dokucza/musze sie ustabilizowac,autobusem to 36 godzin jazdy z dzieckiem nie dam rady,no to siedze i mysle,maz nie moze nas autem odwiesc bo mu urlopu nie dadza a ja czuje sie bardzo zle i nie wiem co dalej robic,lekarze tu to porazka,jutro mam wizyte ,nie wiem co ona mi da,najbardziej w swiecie to chcialabym wrocic do domu do polski ,widzisz Bodzia sa ludzie ktorzy maja gorzzej od ciebieDajcie cós się napić![]()
sikoreczka79
Fanka BB :)
Hejo!
Jak mnie dziś PPD dopadło
No ale mam rezultaty: kuchnia lśni, lodówka czyściutka, pranko poskładane
:-) TYlko teraz nie chce mi się młodych położyc spac, Madzia już w piżamce biega ale dziubek ma mega brudny
Katarek mnie męczy bałdzo, więc kazałam mężusiowi kupic grzańca;-) oczywiście dla niego to już ma podteksty. Ech faceci.......

Jak mnie dziś PPD dopadło

Katarek mnie męczy bałdzo, więc kazałam mężusiowi kupic grzańca;-) oczywiście dla niego to już ma podteksty. Ech faceci.......

reklama
Podziel się: