reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Męż już jadzie do dom, to idę obiada grzać. Jak Tygrysek wstanie to mykniemy na jeszcze jeden spacerek bo chcemy wystawę fotograficzna obejrzeć "podwodny świat":tak::tak:a w parku niedaleko nas wystawili:-).to narazka koffaniutkie
16_12_169.gif

zrobione,Stasiu po deserku.Uczy się mały pici z kubka niekapka samodzielnego (nadal) i nie wiem jak on to robi bo jak ja odwrócę kubek to nic nie leci a on zawsze cały mokry jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do tego wylewa picie na stoliczek przy krzesełku i rozmazuje na nim rączką (pseudo mycie) i oprócz przedniej zabawy dla małego nic z tego nie wynka:-:)laugh2:

Miłego obglądania:tak:
Ja też pomykam bo mus budyń zrobic i do sklepiku po jaką padlinkę podskoczyc. Lodówka zrobiona i wiatr świszczy:-p

ale pustki się zrobily... My się poprzytulaliśmy pogiglaliśmy i teraz niunia się bawi w kojcu a mama odpoczywa.Nie mogę znaleźć gripexu w domu a coraz mi gorzej chyba stary wszystko zjadł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Męż już jadzie do dom, to idę obiada grzać. Jak Tygrysek wstanie to mykniemy na jeszcze jeden spacerek bo chcemy wystawę fotograficzna obejrzeć "podwodny świat":tak::tak:a w parku niedaleko nas wystawili:-).to narazka koffaniutkie
16_12_169.gif
U nas na deptaku też jest galeri wystawiona o aborcji:szok:,normalnie:angry::angry::angry: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Brak słów co niektóre matki robią:no:.
Młode zaległy a stare na montażu,więc cisza w domu.

Za stary wstaje do pracy ciuekawa jestem czyzauważy diecko dzisiaj. Stasiu pogryzł mamusie wycałował wyszczypał i wywija dalej

A ja kluchów podjadłam i brzusio pełny:tak: Adrianek zjadł 10 pierogów (tyle co ja) 7 z truskawkami i 3 ruskie:szok: Normalnie w szoku jezdem, bo mały to niejadek że hoho:sorry2:

Mysmy wrocili od doktora,oczywiscie zalecil malemu paracetamol,i duzo picia ,mowie ze kaszle od krtanii,a on zrobil wielkie oczy i pyta skad wiem jak sie kaszla od krtanii,powiedzialam ze sama to mialm i moj starszy syn kilka razy,a on ze on nie wie jaki to kaszel,boshe mozna sie zalamac ,boje sie co bedzie w nocy

reklama
Mysmy wrocili od doktora,oczywiscie zalecil malemu paracetamol,i duzo picia ,mowie ze kaszle od krtanii,a on zrobil wielkie oczy i pyta skad wiem jak sie kaszla od krtanii,powiedzialam ze sama to mialm i moj starszy syn kilka razy,a on ze on nie wie jaki to kaszel,boshe mozna sie zalamac ,boje sie co bedzie w nocy
LUDI TRZYMAJ SIę A NIE MACIE TAM JAKIEJś NORMALNEJ APTEKI MOżE TAM BY cI POMOGLI?
Stary wstał i nawet wziął dziecko na ręce sukces myślałam,że mały oszaleje ze szczęścia ze mną nadal nie gada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry