reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula kochana jesteś...dzięki :-)
Toście mi ćwieka wbiły...myślałam ze zajdę tam (do zamkniętych ;-) i nabroję:-D:-D)

A ja siedzę i szukam noclegów na wakacje..jedziemy 2 sierpnia i chyba do Krynicy Morskiej. U nas dziś znooof leje i obskoczyli my rano sklep i będziemy w chatce siedzieć:tak::tak::tak:
Sikorka PPD nie ucieknie :-p
Aluśka my dawali też jako pierwsze marfefke :-) kupki sa po tym też bardziej stałe :-)

reklama
no ,poczytalam sobie o madralinskich ,z zamknietego dlatego wole sie nie wychylac ,zeby za taka nie byc wzieta ,kazde dziecko inne ,ale wy sobuie wszystkie i tak super radzicie widze,co do rozszerzania diety to y do 5 tego tylko cycus ,a potem marcheweczka,dynia ,jabluszko,ziemniaczek,dynia bardzo smakowala z ziemiaczkiem z Hippa nie wiem czy tu mozna reklamowac ???????????i marcheweczka mloda z ziemniaczkami/tak na sloiku pisalao/dobre bylo

mam nadzieje ze nie zostalam sklasyfikowana jako ta madralinska z zamknietego/oddzialuhahha/za tego kalafiora co???

Witam!
Jak miło znowu mieć kilka dobrych stron do nadrabiania :-D

Bodzia, masz rację, że każda mama wychowuje swoje dziecko tak jak uważa za słuszne. Chodzik uważam za sprzęt zbędny. Od dawna już Oliwka je wszystko to co my i nic jej nie dolega. Ale jak czytam czasem na forum takie rzeczy : "nie trujcie swoich dzieci,nie dawajcie im słoiczków", "nie dawajcie do picia herbatek Hippa", itd to sorki, ale mnie trafia.

Pogoda dzisiaj taka sobie, chmurzy się, wieje, zimno...Bleee...

Małż śpi, Oliwka śpi... Brat z Julką w szpitalu u mamy. Jak będą wracać to mają po nas wstąpić i idziemy do babci na obiadek (nie mogę sobie tego obiadku odmówić - gołąbki :laugh2:).

Do później :tak::-)

Dzięki Kochane:tak:
jutro dam jej trochę marcheweczki :tak:

Przemeblowanie zrobiłam ale ale teraz mam burdello bum bum bo musiałam wszystko szafki i komody powyciągać żeby móc przesunąć:szok::szok::szok:

reklama
Do góry