Trzymam kciuki ja też nie mogłam się tej chwili doczekać mam nadzieję że będzie dobrzeA dzisiaj na 16.00 wybieramy się do ortopedy i mam nadzieję że z pieluchą się już na dobre pożegnamy![]()
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ale skąd Koffana;-)mam nadzieje ze nie zostalam sklasyfikowana jako ta madralinska z zamknietego/oddzialuhahha/za tego kalafiora co???

Mnie tyżAle jak czytam czasem na forum takie rzeczy : "nie trujcie swoich dzieci,nie dawajcie im słoiczków", "nie dawajcie do picia herbatek Hippa", itd to sorki, ale mnie trafia.

Marta ja też malemu widelcem ale wszystko bo a jestem strasznie wyrodna bo Staś nie ma ani jednego zęba:-):-):-):-)ale ja już mu tak długo bo Mały miksowanych nie chciał jeść 

Właśnie się obudził i idziemy zjeść obiadek a fryz ma jak wpieniony Chopin po koncercie.Zobaczył m. i rwaół do niego i gadał i wyciągał rączki serc mi pęka ak to widzę:-(

Właśnie się obudził i idziemy zjeść obiadek a fryz ma jak wpieniony Chopin po koncercie.Zobaczył m. i rwaół do niego i gadał i wyciągał rączki serc mi pęka ak to widzę:-(
Marta1981mnie to by te z zamknietego zjadly ,bo ja teraz jak nie chce mi sie go ttowac,a meza nie ma w domu to malemu daje sloik,oczywiscie dla 1,5 rocniakow i wiekszych,wogole z tymi sloikami i herbatkami instant to bylam jestem i bede wiecznie krytykowana,moja tesciowa pierwsze skrzypce w tym gra,ze to w sloiku to swinstwo i trucizna itd,a jak sie dowiedziala ze maly jeszcze do niedawna byl na cycu /co prawda raz ale byl/to mi sie zbadac kazala larwa jedna,a juz o herbatki to boje toczy ,bo ona wie lepiej,trzeba czarna dawac dziecku bo najlepsza,niewazne ze moj maly po niej zasnac pol nocy nie moze ,ona wie lepiej,a tak na marginesie wiecie ze w Szkocji herbatek instant nie ma wogole,i dziwia sie jeszcze jak pytam,ale to nie jedyna rzecz ktorej tu nie ma ,nastepna to czopki na goraczke dladzieci
Marta1981
Rodzyneczka
Wcale nie jesteś wyrodna,resztę na GG napiszęa parówek to serio nie wolno bo mały lubi od czasu o czasu
Marta powiedz że ironizujesz a ja nie jestem wyrodna

anaconda27
styczniówka2006
My już pospacerowani, nawet udało nam się dwie godziny pochodzić, Maja śpi, pranko poprasowane (ale następne już się suszy:-() i obiad się gotuje. Teraz zasiadłam na trochę żeby odpocząć no i trochę was poczytać. Co do wychowywania dzieci to jestem zdania że każdy robi po swojemu i oby tak było zawsze bo jak sobie przypomnę "dobre rady" mojej teściowej gdy Maja była młodsza to aż mi się sam nóż w kieszeni otwiera

Obym już nigdy nie musiała ich wysłuchiwać. No ale jak w weekend u niej byliśmy to już jej się nie podobało że Maja biega w samej bluzeczce po dworze i że jak się nachyli to jej plecy widać, nawet kazała mi ją grubiej ubrać, ale jej powiedziałam że nie mam nic innego żeby jej założyć i że ona tak od dawna już biega jak jest ciepło, ale i tak to do niej nie trafiło i coś tam sobie mamrotała pod nosem

jesteście najlepszeMy to radzimy z serca i nie negujemy poczynań innych matek jak te mądralińskie z Zamkniętego![]()

taaaa bo on ma świetny PR ten mój synalekMadźka przejrzałam Twoją galerie na NK Ty nam więcej nie wmawiaj że ten słodki pogodny Szym bawoli;-)![]()

no Martynka Ty już dobrze wiesz jak mnie trafiaAle jak czytam czasem na forum takie rzeczy : "nie trujcie swoich dzieci,nie dawajcie im słoiczków", "nie dawajcie do picia herbatek Hippa", itd to sorki, ale mnie trafia.

Martyna wiedziałam,że to muszą być gołąbki![]()

trzymam kciukasyA dzisiaj na 16.00 wybieramy się do ortopedy i mam nadzieję że z pieluchą się już na dobre pożegnamy![]()

Wróciliśmy ze spaceru, dziecię rozrabia , przelało pieluchę na wylot - chyba czas się na następny rozmiar przesiąść

A my zarejestrowanii do tutejszego super doktora/hahah/,bo malutki szczekajco kaszle ,i boimy sie ze to moze krtan ,moze cos nam dadza wiecej niz paracetamol/ktory jest tu lekiem na wszystko i dla wszystkich/bo niestety syropekne wystarcza chiba .
A do wszystkich domowek,dajcie namiary na jakis prosty i najlepiej po polsku program do zdjec ,bo jak patrze na wasze fotki to mnie zazdrosc bierze i na nk bym cos wstawila!!!!!!!!!!!

A do wszystkich domowek,dajcie namiary na jakis prosty i najlepiej po polsku program do zdjec ,bo jak patrze na wasze fotki to mnie zazdrosc bierze i na nk bym cos wstawila!!!!!!!!!!!

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Podziel się: