reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja z moim małym robię podobnie tylko mnie strasznie krytykują ale w sumie to moje dziecko prawda?
Jakbyście słyszały alarm to mój wyje i pewnie potrwa zanim go wyłączę:tak:;-):-D:-D:-D

ja z moim małym robię podobnie tylko mnie strasznie krytykują ale w sumie to moje dziecko prawda?
Jakbyście słyszały alarm to mój wyje i pewnie potrwa zanim go wyłączę:tak:;-):-D:-D:-D
ANULA ja juz tez zostalam skrytykowana na BB chodzilo o sadzanie dziecka na nocnik robimy to juz od ponad miesiaca narazie na wyczucie bo wiadomo mala jeszcze nie mowi;-);-)ale efekty sadzania juz sa :tak::tak:tej madralinskiej chodzilo o to,ze nocnik nie ma byc grajacy bo to nie zabawka:crazy::crazy:

ANULA ja juz tez zostalam skrytykowana na BB chodzilo o sadzanie dziecka na nocnik robimy to juz od ponad miesiaca narazie na wyczucie bo wiadomo mala jeszcze nie mowi;-);-)ale efekty sadzania juz sa :tak::tak:tej madralinskiej chodzilo o to,ze nocnik nie ma byc grajacy bo to nie zabawka:crazy::crazy:
mnie krytykuje rodzina na BB siedzę raczej tylko tu a tu są kochane dziewczyny i nie ganią za bardzo:tak::-D
My też siadamy na nocnik ale małemu nie bardzo się podoba...

Nie rozumiem tego.Każda z nas wychowuje dziecko inaczej i jeśli nie robi dziecku krzywdy to bo co krytykować???Ja Małemu dość długo gotowałam osobno i wprowdzałam pomału pokarmy, na nocnik zaczełam go sadzac jak miał 14 miesięcy i nadal żadnych sukcesów, nie mieliśmy chodzika..I jestem zdecydowanie przeciwna.Ale to moje dziecko.Nie krytykuje kogos dlatego,że ma chodzik.To on jest rodzicem i chyba wie co dla dziecka najlepsze???Oczywiście jak koleznka dziecku 2 miesięcznemu biszkopty i ziemnieki dawałam to delikatnie uwage zwróciłam.Ale delikatnie!!!Wsiadanie, krzyczenie i złośliwe komentowanie jest dla mnie poniżej wszelkiej krytyki:no::no::no:Ja moge tylko radzić i tyle.W końcu mam tylko jedno dziecko i wszystkiego nie wiem.A trzymanie się sztywno tego co mówi w TV znany fizjoterapeuta nigdzie nas nie zaprowadzi:tak::tak:Najważniejszy jest instynkt i mądre ale i wyważone rady.A i tak mama podejmuje decyzje, które rady przyjąć.Nie znosze tekstów typu "Bo ja tak wychowałam 6 dzieci" albo"Bo tak mówią w TV".INSTYNKT nie zatracajmy go......

ANULA rodzina jest wazna,ale ty masz juz swoja zalozona i ty decydujesz o niej nie daj sie bo cie zjedza:tak::tak::tak:juz Ci dzis pisalam glowa do gory wszystko jakos sie ulozy:tak::tak::tak:ja juz stara jestem i poznalam troche zycie jest jak karta ma dwie strony:tak::tak:

reklama
Nie rozumiem tego.Każda z nas wychowuje dziecko inaczej i jeśli nie robi dziecku krzywdy to bo co krytykować???Ja Małemu dość długo gotowałam osobno i wprowdzałam pomału pokarmy, na nocnik zaczełam go sadzac jak miał 14 miesięcy i nadal żadnych sukcesów, nie mieliśmy chodzika..I jestem zdecydowanie przeciwna.Ale to moje dziecko.Nie krytykuje kogos dlatego,że ma chodzik.To on jest rodzicem i chyba wie co dla dziecka najlepsze???Oczywiście jak koleznka dziecku 2 miesięcznemu biszkopty i ziemnieki dawałam to delikatnie uwage zwróciłam.Ale delikatnie!!!Wsiadanie, krzyczenie i złośliwe komentowanie jest dla mnie poniżej wszelkiej krytyki:no::no::no:Ja moge tylko radzić i tyle.W końcu mam tylko jedno dziecko i wszystkiego nie wiem.A trzymanie się sztywno tego co mówi w TV znany fizjoterapeuta nigdzie nas nie zaprowadzi:tak::tak:Najważniejszy jest instynkt i mądre ale i wyważone rady.A i tak mama podejmuje decyzje, które rady przyjąć.Nie znosze tekstów typu "Bo ja tak wychowałam 6 dzieci" albo"Bo tak mówią w TV".INSTYNKT nie zatracajmy go......
BODZIU zgadzam sie z Toba kazda mama jest inna i dzieci tez:tak::tak:ja czesto pytam o to i owo innych mam i rowniez sluze pomoca innym:tak::tak::tak:

Do góry