reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
noelia pisze:
Hej
Co na obiadek dziś robicie,bo ja kotleciki sojowe :p mój wraca o 14 to chyba dam radę jak mój skarbek jeszcze troche pośpi ale jak znam życie to już sobie gaworzy
Halcia gratulację trzymaj tak dalej ;)

ja mam bigosik z ziemniaczkami :p a na deser ...pieke ciacho ;D 8)

Hello kobity...ja dzis na obiadek robie gulasz z kasza i kapusta kiszoną

jakos tak mnie sie zachciało...
za oknem wieje zimno i mokro nawet psa zal wygonic...nie widziała któras wiosny w pobliżu???

U mnie to raczej zima chce wrócić bo coś sniezkiem pruszy. A ja nie chce już zimy, mam jej dość!
Dzisiaj rano sprzedałam teściowej dziecko i poszłam pozałatwiać sprawy urzędowe, wkońcu udało mi sie odebrac kartę Macka w NFZ. A teraz jestem po obiadku dzidzia po swoim mleczku tez usneła wiec mam trochę czasu.
Ja też uwielbiam czytać, choć teraz mam coraz mniej czasu na tą przyjemnośc :( No ale zajmowanie się maluszkiem to też przyjemnośc :laugh:

Uh...ciasteczka kruche z chłopakami zrobilismy, ja rozwalkowałam, oni wycinali, teraz sie pieką...
U nas tez snieg, cudnie, takie wielkie płaty...
Wydepilowałam brwi bo były juz a la Brezniew....
Co jeszcze...aha, pogram sobie troche w Anno 1503, dzxieci grły, przyglądnęłam się i wciąglo mnie...więc rzucam was i ide grać. osade na wyspie zbuduję, będę władczynia plemienia. ;D

witam witam!!!!!
jak tam po obiadku? ja wlasnie polozylam hubcia spac mezulek w pracy i mam troszke czasu. ale niewiele bo zaraz musze na zakupy leciec.
wiecie ze dzis jakis wazny mecz w telewizji? znaczy nie wiem czy wazny bo dla mojego slubnego to kazdy jest wazny nawet z 15 ligio byle by tylko kopali............... ;D ;D ;D
a wasi mezowie tez tak maja hopla na punkcie pilki?????

reklama
Mija pisze:
Oj Helcia gratuluje a ja zaraz chyba zapale i to całą paczke...dziś mi moj facet dał znowu w kość...kurcze kiedy on dorośnie???

Mija faceci rozwijają sie do trzeciego roku, póżniej już tylko rosną ;) Tak słyszałam i co do niektórych to pasuje ;D

Mordziulka mój ślubny nie ma świra na punkcie piłki. A szkoda, bo lepsze to niż znieruchomieć i odlecieć na widok
"STRONG MEN-ów" ::)

Do góry