reklama
L4dY-bIrd
doula
noelia pisze:Hej
Co na obiadek dziś robicie,bo ja kotleciki sojowe mój wraca o 14 to chyba dam radę jak mój skarbek jeszcze troche pośpi ale jak znam życie to już sobie gaworzy
Halcia gratulację trzymaj tak dalej
ja mam bigosik z ziemniaczkami a na deser ...pieke ciacho ;D 8)
L4dY-bIrd
doula
ja nie
U mnie to raczej zima chce wrócić bo coś sniezkiem pruszy. A ja nie chce już zimy, mam jej dość!
Dzisiaj rano sprzedałam teściowej dziecko i poszłam pozałatwiać sprawy urzędowe, wkońcu udało mi sie odebrac kartę Macka w NFZ. A teraz jestem po obiadku dzidzia po swoim mleczku tez usneła wiec mam trochę czasu.
Ja też uwielbiam czytać, choć teraz mam coraz mniej czasu na tą przyjemnośc No ale zajmowanie się maluszkiem to też przyjemnośc :laugh:
Dzisiaj rano sprzedałam teściowej dziecko i poszłam pozałatwiać sprawy urzędowe, wkońcu udało mi sie odebrac kartę Macka w NFZ. A teraz jestem po obiadku dzidzia po swoim mleczku tez usneła wiec mam trochę czasu.
Ja też uwielbiam czytać, choć teraz mam coraz mniej czasu na tą przyjemnośc No ale zajmowanie się maluszkiem to też przyjemnośc :laugh:
Uh...ciasteczka kruche z chłopakami zrobilismy, ja rozwalkowałam, oni wycinali, teraz sie pieką...
U nas tez snieg, cudnie, takie wielkie płaty...
Wydepilowałam brwi bo były juz a la Brezniew....
Co jeszcze...aha, pogram sobie troche w Anno 1503, dzxieci grły, przyglądnęłam się i wciąglo mnie...więc rzucam was i ide grać. osade na wyspie zbuduję, będę władczynia plemienia. ;D
U nas tez snieg, cudnie, takie wielkie płaty...
Wydepilowałam brwi bo były juz a la Brezniew....
Co jeszcze...aha, pogram sobie troche w Anno 1503, dzxieci grły, przyglądnęłam się i wciąglo mnie...więc rzucam was i ide grać. osade na wyspie zbuduję, będę władczynia plemienia. ;D
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam witam!!!!!
jak tam po obiadku? ja wlasnie polozylam hubcia spac mezulek w pracy i mam troszke czasu. ale niewiele bo zaraz musze na zakupy leciec.
wiecie ze dzis jakis wazny mecz w telewizji? znaczy nie wiem czy wazny bo dla mojego slubnego to kazdy jest wazny nawet z 15 ligio byle by tylko kopali............... ;D ;D ;D
a wasi mezowie tez tak maja hopla na punkcie pilki?????
jak tam po obiadku? ja wlasnie polozylam hubcia spac mezulek w pracy i mam troszke czasu. ale niewiele bo zaraz musze na zakupy leciec.
wiecie ze dzis jakis wazny mecz w telewizji? znaczy nie wiem czy wazny bo dla mojego slubnego to kazdy jest wazny nawet z 15 ligio byle by tylko kopali............... ;D ;D ;D
a wasi mezowie tez tak maja hopla na punkcie pilki?????
reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Mija pisze:Oj Helcia gratuluje a ja zaraz chyba zapale i to całą paczke...dziś mi moj facet dał znowu w kość...kurcze kiedy on dorośnie???
Mija faceci rozwijają sie do trzeciego roku, póżniej już tylko rosną Tak słyszałam i co do niektórych to pasuje ;D
Mordziulka mój ślubny nie ma świra na punkcie piłki. A szkoda, bo lepsze to niż znieruchomieć i odlecieć na widok
"STRONG MEN-ów" :
Podziel się: