reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Aluśka, Marta - super fotki. Jak ja Wam zazdroszcze tych spotkań. Jakby która była przejazdem choćby w Dublinie to wpadać do mnie nawet bez uprzedzenia. Nr tel podam na priv;-)

Kasia Irlandka
ooo dzięki Bodzia, wiedziałam że mogiem na Ciebie liczyć.
Kasia Irlandka
Mniam mniam , pychota Anulko. I oczywiście dołączam się do życzeń wszystkiego naj najlepszego z okazji 6 rocznicy, i życze udanej randki :-)Chętne zapraszam częstujcie się do woli![]()
Słodziak Mały, do kochania doskonały, idealny wprost![]()

E
Ewcia81
Gość
Hej wam...
Ja w domu od niedawna,,w pracy ,potem korki,u ammy w pracy byalm i u szwgaierki,,no i zjechałam do domu,,,
Super ciepełko jest i przyjemnie ciepluchno...
Ja dzisiajw peckolu sie dowiedizalam,ze dzieic jada do ZOO w Gdansku, maja festyn,bedize gril,,rowerowy rajd,,no nieźle takie maluskzi,,a juz tyle imprez;-)
Ja zasmarkana od dzisiaj,masakrycznie,,,nos mnie boli juz od wycierania kinola...
.
A ja byłam dzisiaj w biedronce kupiłam amłemu 2 komplety spodenki i koszulka za 9 zyla,,super kolorowe,,sandałki mu kupiłam i trampeczki,no i sobie 3 bluzeczki tez kupiłam,,jeszcze klapki is podnie i ebdize git...
No tutaj wrzawo i gwarno ajkz awsze
pzodrawiam...
Ja w domu od niedawna,,w pracy ,potem korki,u ammy w pracy byalm i u szwgaierki,,no i zjechałam do domu,,,
Super ciepełko jest i przyjemnie ciepluchno...
Ja dzisiajw peckolu sie dowiedizalam,ze dzieic jada do ZOO w Gdansku, maja festyn,bedize gril,,rowerowy rajd,,no nieźle takie maluskzi,,a juz tyle imprez;-)

Ja zasmarkana od dzisiaj,masakrycznie,,,nos mnie boli juz od wycierania kinola...

A ja byłam dzisiaj w biedronce kupiłam amłemu 2 komplety spodenki i koszulka za 9 zyla,,super kolorowe,,sandałki mu kupiłam i trampeczki,no i sobie 3 bluzeczki tez kupiłam,,jeszcze klapki is podnie i ebdize git...
No tutaj wrzawo i gwarno ajkz awsze
pzodrawiam...
reklama
Podziel się: