reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Myśmy wyodpustowały, wybawiły i właśnie siorka wraca do mamy. Ło matko alesz ja mam dośc:szok: Idu sprzątac zabawki. Fotki wrzucę jak czas odnajdę:-p

reklama
cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...
Na pocieszenie,mogę,że ja od poniedziałku tyż słomiana będę:tak:,M wyjeżdża do stolicy do pracy:tak:.
Aluśka fajskie fotki:tak::tak:Amanda jest niesamowita:-) i chyba jej Jul do gustu przypadł:-D
Nawet do wózka Amandzi się pakował:tak:;-):-D:-D.

Fajnie że sie spotkałyście Aluśka i Marta, zawsze fajniej w realu :) Bardzo sympatyczne zdjątka. Aluśka czy Ty jesteś pełnoletnia? ;-)

Bodzia Karollo przesłodki sukierek...Oliwianka już wie o tym najlepiej ;-)

Ja mam chyba pecha do Poczty Polskiej...znoof zgubili paczkę dla mnie...wrrrrr
Poza tym gdzie Wy jezdeście? ;-)

Meg ja zmykam na randke z CSA i mąż na mnie popatruje też dziwnie..;-);-);-)
DOBRANOC

reklama
a to mój mały mężczyzna wczoraj na łące na tle bezchmurnego nieba :-)
IMG_4709.JPG

Do góry