reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula ja chętna:rofl2:
Nie no ja nie moge, do tyłu chodze niczym raczek.No tak zgodnie z moim zodiaczkiem:sorry2::sorry2:
Wszystko robie w dziwnym tempie.Pogoda zwarjowana, słońce a za moment chmury.Ciekawe czy my w końcu dziś wyjdziemy:baffled::baffled:
Lolek mnie właśnie rozśmieszył do łez...Leży na plecach i odpycha się nogami i tak "jezdzi" po domu:happy:

reklama
Grzesia uśpiłam, obiadek podszykowałam, naczynia pomyłam, kawkę wypiłam i się zjawiłam.:tak::-D

Iiwka strasznie współczuje.:-( Ogromne buziaki i tulaski.
attachment.php

Bodzia to mały musi słodko wyglądać.I nie mów,żerozśmieszył tylko się cieszysz,że podłogi wyfroteruje co?przyznaj się ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Staś właśnie krzyczy hejo do Tubisiów załapał raz dwa;-):tak::-D:-D:-D

Madzia leżała na dywanie i na Tubiśki patrzyła. Babcia jej wczoraj przywiozła nowy odcinek (chyba w gazecie Świat Kobiety była). Tam jest też pierwszy premierowy odcinek Dobranocny Ogród. Mówie wam jakie to pokręcone:szok:
Iiwka jak mi smutno jak sobie pomyślę co ty czujesz:-( Aż mi ciarki po plecach przechodzą bo mój mąż ma w planach emigrację. Tulęci e z całych sił:sad:

Pokręcony ten "Dobranocny ogród" ale dla mojej Majki to teraz najlepsza bajka, cały czas by ją oglądała, a czytałam że producentem tej bajki jest ten sam człowiek który wymyślił teletubiśki - więc musi być pokręcona:-):-):-):-)

cara - Twój avatorek mnie zgubił! :-):-):-) a ile masz latek?
na logike w nicku cyferka 87 to Twój rocznik czyli powinnas miec ok 21 lat; ale z drugiej strony masz juz duze dziecko, wiec dlatego palnełam 23-4 lata!! :-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Za miesiac stuknie mi 21 lat :-)

Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna:tak: Jak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku:baffled:

Blisko blisko :-) Przez miesiac jeszcze 20 jestem :-)

Cara ale ty masz figure, pozadrościc.......
Dziekuje :-)
Schudlam przez ten stres zwiazany z M

:-)

Mam dosyc tego tygodnia:baffled:Właśnie babka się mnie w kolejce zaptała co Karolek będzie miał siostrzyczke czy braciszka i kiedy rodze.Cała kolejak patrzy a ja,że nie jestem w ciąży...Czerwona byłam jak burak....Potem mały zrobił mi małaą akcyjke pod domem i niepotrzebnie na niego aż tak nakrzyczałam..Mam moralniaka a Lolo śpi....

Mam dosyc tego tygodnia:baffled:Właśnie babka się mnie w kolejce zaptała co Karolek będzie miał siostrzyczke czy braciszka i kiedy rodze.Cała kolejak patrzy a ja,że nie jestem w ciąży...Czerwona byłam jak burak....Potem mały zrobił mi małaą akcyjke pod domem i niepotrzebnie na niego aż tak nakrzyczałam..Mam moralniaka a Lolo śpi....
Bodzia trzeba było tym babom powiedzieć że na trojaczki czekasz i masz nadzieje, ze to będa sami faceci bo w życiu byś nie chciała zeby ci córki na starość na takie wścibskie babska wyrosły:angry::angry:a co do krzyku na Lolka to sam przecież wiesz, że mama to nie święty turecki i czasem nerwy puszczają a cierpliwość się kończy a synuś i tak świata poza mamunią nie widzi;-);-)

Wróciliśmy, ale się pogoda zrobiła śliczna:crazy: a my musimy już siedzieć w domku bo dzisaj ma przyjść koleś zmywarę naprawić:dry:Szymonek już chyba głodowego wyjca zapodaje to idę obiadkować z Młodym.
Anula pyszne ciasto:tak::-D:-D

Witam Kobitki:tak:

My już po spotkanku z Martusią i Julciem było bardzo fajnie:-):-):-):-)
zaraz wstawię foteczki....poczekać grzecznie proszę :-D:laugh2::laugh2:

Bodzia nie przejmuj się tym babsztylem:dry:

Ja też nakrzyczałam na Amandę, bo mi nerwy puściły i miałam potem strasznego moralniaka także rozumiem co czujesz.....:tak::tak:
Lolo już pewnie o tym zapomniał :tak: więc głowa do góry i szeroki uśmiech proszę ;-):-):tak:

reklama
Do góry