reklama
Marta1981
Rodzyneczka

Zmykam PPD.
Aluśka,się odezwij!!!!!!
Marta1981
Rodzyneczka
Bodzia,ale nogi do samej d..y;-)

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Cara, czy Ty juz za siebie naprawde nie możesz??Troszke szacunku dla siebie samej. I godności przedewszystkim.Wstyd sie przyznac... Jak byl michal... Spotkalismy sie i... I mam teraz moralniaka i straszaka bo tabletki nie bralam od kilku dni i wogole i jest kicha na calego no ;(....
JA JUZ WIECEJ NIE PIJE!!!
Drogie koleżanki, muszę się Wam do czegoś przyznać. Jest mi bardzo przykro i wstyd z tego powodu ale uważam że powinnyście wiedzieć. Nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję -powiedziałam naszej kochanej Bodzi jakieś dwa dni temu że niekorzystnie wygląda w rybaczkach do polowy łydki. Ujęłam to bardziej dobitnie, a było to w odpowiedzi na text Bodzi do jednego zdjęcia z pytaniem "czy dobrze jej doradziłam". Tutaj publicznie przepraszam Cię Bodziu, głupia jestem i wiem że nie mam racji pisząc tak szczerze co myślę. Możecie mnie potępić za to, ja wiem że zawaliłam i nic mnie nie obroni. Bodziu nie musisz mieć avatarka z dłuuugimi nogami...nie ważne są długie nogii jak się ma wielkie serce...
MEGUSEKKKKKKKKKKKKK
Avatarek nie dla Cie tylko mi sie podobały te nogi.............Chciałam go zmienić i nie pomyśałam...........................................
Ja już zapomniałam o tych rybaczkach...............

Avatarek nie dla Cie tylko mi sie podobały te nogi.............Chciałam go zmienić i nie pomyśałam...........................................
Ja już zapomniałam o tych rybaczkach...............

Marta1981
Rodzyneczka
Bodzia,w avatarku masz czerwonego x.

reklama
Podziel się: