reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bosze jak mnie rozboała głowa:-:)-(
Znowu ktoś ma do mnie jakiś ale....
Własnie się dowiedziałam,że jestem śmieszna...
Ide popłakć...

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normlanie tych z PKS-u utłukę,nie na każdym przystanku mają rozkłady i jak durna ze śpiącym Julem naczekałam się.Poszłam na przystanek wcześniej a tam rozkład i odjazd 9:47 zakorektorowany:baffled::angry:.Okazało się,ze ten kurs zdjęli i jest on z Dworca PKS:angry::angry::angry:.Babka już dzwoniła,bo wyszła na przystanek a nasion nie nie podałam,no bo komu:baffled::dry:?Następny jest 12:27.
Zmykam PPD.
Aluśka,się odezwij!!!!!!

Wstyd sie przyznac... Jak byl michal... Spotkalismy sie i... I mam teraz moralniaka i straszaka bo tabletki nie bralam od kilku dni i wogole i jest kicha na calego no ;(....
JA JUZ WIECEJ NIE PIJE!!!
Cara, czy Ty juz za siebie naprawde nie możesz??Troszke szacunku dla siebie samej. I godności przedewszystkim.

Drogie koleżanki, muszę się Wam do czegoś przyznać. Jest mi bardzo przykro i wstyd z tego powodu ale uważam że powinnyście wiedzieć. Nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję -powiedziałam naszej kochanej Bodzi jakieś dwa dni temu że niekorzystnie wygląda w rybaczkach do polowy łydki. Ujęłam to bardziej dobitnie, a było to w odpowiedzi na text Bodzi do jednego zdjęcia z pytaniem "czy dobrze jej doradziłam". Tutaj publicznie przepraszam Cię Bodziu, głupia jestem i wiem że nie mam racji pisząc tak szczerze co myślę. Możecie mnie potępić za to, ja wiem że zawaliłam i nic mnie nie obroni. Bodziu nie musisz mieć avatarka z dłuuugimi nogami...nie ważne są długie nogii jak się ma wielkie serce...

MEGUSEKKKKKKKKKKKKK
Avatarek nie dla Cie tylko mi sie podobały te nogi.............Chciałam go zmienić i nie pomyśałam...........................................
Ja już zapomniałam o tych rybaczkach...............:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam Kobitki :tak:

Na początek mała sesja a później napisze Wam co u nas :tak::tak::-)
spacerek po parku w Nałęczowie

miś uszatek:laugh2::laugh2::-)

ślicznotka

bitwa z koleżanką Małgosią

:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry