reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To też masz małe wyjątko w domu. Stwierdzam,że zęby są straszne.Najpierw płaczesz bo rosną potem bo się psująma koniec końców i tak na starośc lądujesz ze sztucznymi;-):tak::-D
no fakt....a może to skoki rozwojowe som? Czytałyście że wtedy dzieci są marudne itd itp Myśmy czekali na zęby a pierwsze wyszły coś kolo 10-11 m-ca
Meg zrobiłam Twój test i sama zobacz wpisałam się ancia hihi jednak cos w tej głowie zostaje:tak:;-):-D
No Ancia!!! Super!

reklama
:-D:-D:-D:-D:rofl2:Sikoreczka Ty się nie chachaj tylko śmigaj ten test to sama zobaczysz jakie podchwytliwce Meg zasunęła
W rzeczy samej;-),ale jak się ma TVN Style to bułka z masłem:tak:
Meg zrobiłam Twój test i sama zobacz wpisałam się ancia hihi jednak cos w tej głowie zostaje:tak:;-):-D
My to ex eqvo jezdeśmy koffana:-p:laugh2:.
Jak któraś głodna to zapraszam Zobacz załącznik 76963 z serkiem,ze swojej mąki i wsoiwych jajców;-):-D.

Martynka ja Ci mówie, kochana ona się wywaliła w tym mini zoo jak zrobili z Karolem larmo o ten traktor:tak:A tam podłoże dziwne..Teraz wyglada lepiej???????
Sandałki Lolka

Bodzia snadałki śłiczne
W carrefour są w promocji pampersy 3 za niecałe sto złotych albo 120 albo 150 szt. m. nie jest do końca pewien ile ale tylko 3
Nooo Marta my to normalnie debeściary:-D:-D:-D:-D:-D

No już dzieciaki uśpione. ufff...:blink:

a rozdaję bo wiejskawe:-D:-Dw Łodzi też spaliny na spalinach to w słoikach przywozimy od rodziców:tak:;-):-D

Szymonek zasnął bez słowa:szok::szok:dziecko mi chyba podmienili:confused:muszę się pochwalić, że już 4 dzień jesteśmy bezcycowi za dnia:tak::tak:i nie jest źle:happy:
Został Ci jeszcze jeden słoiczek?:sorry2: Super, że Szymuś tak dzielnie znosi odcycowanie.:tak: Aha, miałam pytać, dlaczego go odstawiasz? :confused:

a tak na marginesie....3-y z 5-ciu sąsiadek na moim piętrze w bloku zafasolkowane ;-) nieźle!
Oj, to chyba coś wiało u Was ostatnio.;-):rofl2::-D:-D:-D:-D A Ciebie nie przewiało?:-p;-)

W rzeczy samej;-),ale jak się ma TVN Style to bułka z masłem:tak:

Jak któraś głodna to zapraszam Zobacz załącznik 76963 z serkiem,ze swojej mąki i wsoiwych jajców;-):-D.
Ja mam TVN Style, ale co z tego skoro tylko Mini-Mini leci?:dry: Ostatnio Maciuś nauczył się przełanczać.:baffled:
Ale ja w rankingu jestem tuż po Was.:tak:

A te naleśniczki to bardzo smakowicie wyglądają.:tak: Chyba się na jednego skuszę.:-p

reklama
Do góry