reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
dziękowałfaaaajnie:-):-)na telefonach przyoszczędzisz koffanaSikoreczka for u
czyste powietrze , wilgotność 60%, wiatr umiarkowany chwilami porywisty, słoneczko cały dzień;-):-):-)![]()

nio to masz małego odstraszaczaJesteśmy sami Staś i ja brachol po przespaniu jednej nocy w pokoju ze Stasiem i wysłuchaniu tego co mu miałam do powiedznia postanowił wrócić jednak do domuStaś tylko co chwila włącza alarm więc chyba zaraz się uśpimy bo jakiś taki smutny dzisiaj jest

buhahahahahaMadźka..test byś zrobiła ;-)

uuuuuuu to ty tak męża puścisz do robienie zdjęc sąsiadceno dzisiaj mam luźniejszy dzień i nie bardzo mam co ze sobą zrobić ale chop wraca juz wiec coś się wykombinuje;-);-)a test za dwa latka będę robić
zdjęcie sąsiadce męż musi zrobić a on jest zajęty. ale wreszcie mi podrzuci foto to na pewno zapodam![]()

i ja mam robić test tak???
a kto tu jest w grupie największego ryzyka
![]()

rzuty maMadźka a Twój Szymuś się uzębił czy mu przeszło?

uuuuuuu to ty tak męża puścisz do robienie zdjęc sąsiadce
popłakałam się przy was ze śmiechu
![]()

sikoreczka79
Fanka BB :)
brak czasu nałSikoreczka Ty się nie chachaj tylko śmigaj ten test to sama zobaczysz jakie podchwytliwce Meg zasunęła

reklama
Ptaszyno to ja już w domu starców będębrak czasu nałale jak tylko zmuszę Adriana do posprzątania zabawek, wykąpię młodzieży, spełnię ich wszystkie zachcianki przedspaniowe, zajmę się mężusiem i zrobię trzy miliony innych spraw to już będę tylko dla was;-)
![]()

piękne podsumowanieTo też masz małe wyjątko w domu. Stwierdzam,że zęby są straszne.Najpierw płaczesz bo rosną potem bo się psująma koniec końców i tak na starośc lądujesz ze sztucznymi;-)![]()

Podziel się: