reklama
nooooo śpi Maluch
:-):-)wypad na wiochę miał charakter wypoczynkowo - relaksujący aczkolwiek pogoda dopisała mocno średnio
w sobotę słońce ale głowę chciało urwać, a w niedzielę lało a wypogodziło się dopiero o 17.00 na 2 godziny a potem burza
ale w sumie Szymonek nałykał się świeżego powietrza, dotlenił się na cały tydzień, ja troszkę odpoczęłam i stęskniłam się za mężem, który cała majówkę pracował:-(Wczoraj jak wrócilismy to prosto na kąpusianie potem szybka kolacja, podczytałm co tam u Was i padłam
ale dzisiaj pełnia sił od rana;-)
Szymcio znowu pociąga noskiem
a w piąt szczepienie...no zobaczymy jak bedzie, witaminę mu daję i maść majerankową pod nos.

Toż to nasza Madźka przed ścięciem włosów;-)!
a teraz Lachony spiewać mi tu o co chodzi??Ach, no tak teraz poznaję.Wiedziałam, że skądś znam tą buziuńkę.
![]()

Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam po "wypoczynku"
Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowie
bo sie stukne w łeb, ze mnie tam nie było
ale Bodzia na Śląsku mieszka.......
Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowie

AgatkaWitam po "wypoczynku"
Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowiebo sie stukne w łeb, ze mnie tam nie było
ale Bodzia na Śląsku mieszka.......

E
Ewcia81
Gość
Dzien doberek laseczki..
Ja rano z kawka na BB,,ale juz do pracy sie szykuje,,no jak mus to mus,,,
Kiedy ten weekend,,
..hihi
mIłego słoencznego dnia,,,u mnei peikna pogoda...
Ja rano z kawka na BB,,ale juz do pracy sie szykuje,,no jak mus to mus,,,
Kiedy ten weekend,,

mIłego słoencznego dnia,,,u mnei peikna pogoda...
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
U mnie tyż słonecznie,i PPP też.Dzieen dobrek...Ewcia przyślij tego słońca trochi...u nas szaro i ponuro. Ja już prano w pralce mam z pół godzinki...PPP dzis moje imię ;-)
Madźka,ja powklejałam trunki na moje 2500 posta i tam z piwem była taka blondi z warkoczami;-)

Do dentysty niezapisali,bo do wyrwania 8-ki to do chirurga stomatologicznego trzeba a tak rejestrują po 15-ym maja

Podziel się: