reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mleko sie studzi więc mam chwilunię zanim Tygrys zacznie krzyczeć o jedzonko;-)
Bodzia, Martyna fajnie ,że spotkanie udane:-Dzdjęcia dzieciaków słodziutkie a historia z lwem:rofl2::rofl2::-D:-D

reklama
nooooo śpi Maluch:tak::-):-)wypad na wiochę miał charakter wypoczynkowo - relaksujący aczkolwiek pogoda dopisała mocno średnio:dry:w sobotę słońce ale głowę chciało urwać, a w niedzielę lało a wypogodziło się dopiero o 17.00 na 2 godziny a potem burza:baffled:ale w sumie Szymonek nałykał się świeżego powietrza, dotlenił się na cały tydzień, ja troszkę odpoczęłam i stęskniłam się za mężem, który cała majówkę pracował:-(Wczoraj jak wrócilismy to prosto na kąpusianie potem szybka kolacja, podczytałm co tam u Was i padłam:sorry2:ale dzisiaj pełnia sił od rana;-):-DSzymcio znowu pociąga noskiem:dry::dry:a w piąt szczepienie...no zobaczymy jak bedzie, witaminę mu daję i maść majerankową pod nos.

Toż to nasza Madźka przed ścięciem włosów;-):tak::laugh2::laugh2::rofl2::-D!

Ach, no tak teraz poznaję.:laugh2::laugh2::laugh2: Wiedziałam, że skądś znam tą buziuńkę.:-p:rofl2:
a teraz Lachony spiewać mi tu o co chodzi??:-D:-D

Witam po "wypoczynku"

Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowie:no: bo sie stukne w łeb, ze mnie tam nie było:crazy: ale Bodzia na Śląsku mieszka.......

Witam po "wypoczynku"

Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowie:no: bo sie stukne w łeb, ze mnie tam nie było:crazy: ale Bodzia na Śląsku mieszka.......
Agatka :sorry2::sorry2:tylko nie mocno sie po tej głowie klep;-);-)w Chorzowie Chorzowie się nam mitnęły lachony:tak::-D co tam u Ciebie dawno nie zaglądałaś:nerd:

Dzien doberek laseczki..
Ja rano z kawka na BB,,ale juz do pracy sie szykuje,,no jak mus to mus,,,
Kiedy ten weekend,,:-p:zawstydzona/y:..hihi

mIłego słoencznego dnia,,,u mnei peikna pogoda...

Dzień dobry.:-)
Chłopaki dali dziś do 8 pospać.:-) I nawet się wyspałam.:tak:
Ale Grzesiek już chodzi i marudzi.:dry::baffled:

Bodzinka nic dziwnego, że lew ryknął -na niedospanego wygląga. :eek::laugh2:

Dzieen dobrek...Ewcia przyślij tego słońca trochi...u nas szaro i ponuro. Ja już prano w pralce mam z pół godzinki...PPP dzis moje imię ;-)

reklama
Dzieen dobrek...Ewcia przyślij tego słońca trochi...u nas szaro i ponuro. Ja już prano w pralce mam z pół godzinki...PPP dzis moje imię ;-)
U mnie tyż słonecznie,i PPP też.
Madźka,ja powklejałam trunki na moje 2500 posta i tam z piwem była taka blondi z warkoczami;-):laugh2::laugh2:,ale teraz to tylko czerwone x widac:no::angry::angry:.
Do dentysty niezapisali,bo do wyrwania 8-ki to do chirurga stomatologicznego trzeba a tak rejestrują po 15-ym maja:angry: na czerwiec.

Do góry