reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fajnie że spotkanko się udało Wam dziewuchy. My dziś tez zrobili sobie małą wycieczkę. Może jutro foty jakoweś wkleję bo dziś nie mam siły.I oczywiście dla Loleczka z okazji ukończenia 18 mc wszystkiego naj naj od Kasi i Stasia...
i my siem cieszymy i dolaczamy sie do zyczen dla Lola!!!!

Bo wiecie co, lew smacznie spał, a co to za radocha robić fotki jak lew śpi, to Paweł chciał go obudzić. Najpierw rzucał małymi kamyczkami albo kawałkami ziemi, a jak lew nie zareagował to go klepnął...A lew jak się nie zerwał, jak nie ryknął...:szok: Bodzia blada, ja blada... Serce w gardle... No masakra, myślałam, że naprawdę na zawał zjadę :szok: Ale męża Bogna ma dzielnego :-D

no to faktycznie miałyście przeżycia.:tak: Martyna trzymam za słowo.:-)

Ja też już zmykam do łóżeczka. Do jutra. Pa pa pa.:blink:

Melduje się posłusznie po łikendzie:tak::tak:idę mleczko Szymkowi zrobić i wracam i piszę bo tu wyczytałam wczoraj, ze se podśmiechoojki ze mnie robicie a ja nie wiem o co chodzi:dry::dry::-D

reklama
Buuuu
Nie widze fotki noo nie widze:-:)-:)-:)-(
A co do lwa to ja się wypowiadać nie będe:rofl2::rofl2::rofl2:Ale to będzie symbol wycieczki.Potem foty grzywacza.Jeszcze był dobra akcja z Młodzieżą.Oliwka i Lol biegali i szło jakies niewinne dziecko z traktorem do pachnia.Rzucili sie oboje na niego jak szarancza.Na traktor znaczy się, jaby zabawek nie widzieli.A jakie ruchy mieli:szok:Okrzyki bojowe wydawali, biedne dziecko zwątpiło.;-)Ale Oliwka charakterek ma,będzie męża krótko trzymać i dobrze:tak::tak::tak:

Do góry