reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kasian typowe testy alergiczne robia takim maluszka ale tylko w specjalistycznych klinikach! a to badanie IGE to jest badanie czy dziecko ma alergie pokarmowo w sumie nic nie powie konkretnego bo czasem ma sie plamy ale nie koniecznie to jest uczulenie na pokarm i wlasnie to badanie juest po to czy sprawdzic czy to na pokarm-wedlug moich informacji! a skierowanie jak najbardziej moze byc od pediatry!

reklama
a my juz po pierwszym spacerku :)teraz obiadek,i jak nie Dawidek nie zasnie to na 2 pojdziemy ciekawe czy uda mi sie go nakarmic zupka,zamiast mleka bo jak narazie to nie chce zjadac zupy woli mleko zjada pół słoiczka i jest płacz za mleczkiem :p

hejka z tymi spacerami to nie wiem jak będzie...dalej marudzi :( do tego połówek mnie wkurza dzisiaj ech...
u nas też wiatr jest i nie idziemy na drugi spacer :) no i już dzisiaj powinnam iść do roboty ;D hihi
pewnie już nie zajrzę dzisiaj więc do jutra kobitki :)

Witam!
nas nie było w domciu cały dzień najpierw rano pojechalismy na cwiczonka, Macio nawet nie płakusiał , potem były zakupyi długi spacerek po miescie bo nie opłacało nam sie wracac do domciu bo popołudniu mielismy badanie bioderek. Usg bioderek wyszło bardzo dobrze, jesli Macio zacznie chodzic przed ukonczeniem roku to juz nie musimy przychodzic a jesli nie to kolejna wizyta w listopadzie. Jutro znowu cały dzień bedzie zabiegany :D

Ale widze ze nikogo nie ma, wszystkie mamy na wiosennych spacerkach :D

no pusto strasznie

A tak w ogóle to moja bidulka ciągle sie męczy bo te zęby cholerne wyjśc nie chcą

No dentinoxem albo calgelem własnie przed chwilką się obudziła z płaczem a to się nie zdarzało do tej pory posmarowałam i usnęła własciwie nawet oczek nie otwoerała tylko płakała a jak posmarowałam i dałam cycola to usnęła od razu

reklama
Do góry