reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

niooo synunio spi, ciuchy jakby z blota wyszedl, wszystko czarne, ciekawe czy sie dopierze ;)

Dzień dobry kobietki!!!!!!!!!!!!!!!
Shady to masz komplet w domku :)
Wyjście się udało, najpierw szajby dostał w wózku- zrobiłam spacerówkę; ale zasnął (po prostu był senny); przespał z godzinkę o potem na rączkach-fajnie było :)
dzisiaj też ladny dzioinek i pójdziemy na spacerek,zobaczę jak dzisiaj zareaguje:)
Idę zrobić kawusię :)

ŚPICIE??????????????????????ALE WAM DOBRZE :)

HOP HOP HOP

My juz dawno nie spimy- no moze nie zupewlnie bo maly znowu poszedl w kimke

Widze ze jak tylko pogoda piekna to my wszsytkie na spacerkach- i dobrze troche ruchu mam nie zaszkodzi a i dzieci dotlenione.

Jakos mi szybko te dni uciekaja- wszystkie takie same............

Dzien dobry

no piekny poniedzialek slonko grzeje ptaszki cwierkaja och chce sie zyc!!!!!

my dzis bylismy na badaniu pobrania krewki na IGE o alergenach co tam i moja toska sie strasznie uplakala i jak przyszlysmy to wydujdala flache i usnela z tego zmeczenia
teraz czekam na bubucia z mordziulka i nasza mamusia bo maja nas odwiedzic
bedziemy pic kawusie no mordziulka pepsi i bedziemy jesc sobie dobre ciasto ktore wczoraj upichcilam no i moze piwko se gruchniemy zobaczymy
to narazie pozdrowienia i udanych spacerkow papapap do potem

witam wszystkie babeczki w ten upalny dzien!
Rany cale szczescie, ze ten piekielny dlugi "weekend" juz sie skonczyl!!! w koncu moge odpoczac. Moj mezczyzna tez stwierdzil, ze bedzie mogl odpoczac...w pracy. Od 9 dni caly czas ktos cos chcial od nas, gdzies musielismy jechac, komus pomagac itp. a do tego jeszcze Komunia starszej cory, goscie z zagranicy, urodziny "tesciowej" i mase innych dziwnych rzeczy...sama nie wiem jak Babelek to przezyl...bo ja wymieklam...

Justus a od jakiego wieku takie badania mozna zrobic, bo moj najmlodszy ma wysypki nieustannie i nie moge dojsc co go uczula

WITAM :) własnie bo moj mały ma niby skaze białkowa i tez chciałabym mu zrobic testy ale słyszałam ze to dopiero jak skonczy 3 latka :p,a to jeszczeeee troche

JUSTYS MIAŁAS SKIEROWANIE OD PEDIATRY CZY JAK????

reklama
No kurcze wiosna na całgo bo nikoga na forum nie ma
U nas dzis wietrznie bardzo a poza tym maja spi już 2 h więc na spacerek po południu się wybierzemy pewnie

Do góry