reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam !
Ja dopiero na tyłku usiadłam, rano załatwialiśmy formalnosci związane z autem - rejestracja, później do banku i agencji ubezpieczeniowej a to w innym mieście, trochę zeszło. Wróciliśmy i poszliśmy na spacerek, a jak wróciliśmy to musiałam polatać na odkurzaczu ;-)
We środę jedziemy do Rybnika do serwisu Citroena, na przegląd. I mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
A poza tym to straaaasznie gorąco się zrobiło :szok:. Normalnie ponad 20 stopni :szok:
Zmykam bo małżuś mnie prosił żebym po niego podjechała i od razu pochwaliła się jego kumplowi autem :sorry2:

Powiedzcie mi, znacie jakieś sposoby na wytepienie kotów?? Ja wiem, że to może niehumanitarne, ale u nas po placu łazi chyba z 6 kotów, takich bezpańskich i ja z nimi nie mogę, poza tym boje się dziecko puścić na taras bo to wiadomo co takemu kotu strzeli do głowy ??

Kochane Martusia wróciłaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!:-D:-D:-D
Jak na razie to chyba raczej na stałe.Kij ze studiami,później się zapłaci:tak:;-).
Julowi wychodzi prawa górna jedynka i cały czas(od 5 dni) gorączkuje,bo krzywo wyłazi.
Dzięki za życzenia.Ku woli przypomnienia to w sobotę była 5-ta rocznica ślubu:tak::-D..Balety jak zwykle po 21-ej;-):-):tak:.
My 3-go mamy komunię u "kochanego" szwagra,u jego niepełnosprawnego syna.Na prezent mamy zamiar dac bluzę orginalną z Adasia.Następna 11-go u syna chrzestnej Julka i planujemy komplet koszulka + szorty tej samej firmy.

Dzieciarnia nakarmiona, więc się witac:tak: Byłam dziś dłuuuugo na dworku po przedszkolu. Rano z nudów umyłam okna, bo prąd mi zabrali i oddali jak wychodziłam:dry:
Naszemu mlodemu wyszla w weekend dolna trojka (jeszcze zostala jedna gorna) i byl marudny ze szok i weekend byl pod znakiem placzu o wszystko.
A niebawem szykuje mi sie popijawa -moja przyjaciolka zdala prawko na samochod i na wozki widlowe...przeagentka! :-)

A teraz pytam czy ktos moja siore widzial? Bo robote mamy... ;-)
Gratulujemy zębolka:tak: no to opijcie te prawko dobrze! ;-)
Cześć.:-)
U nas też pięknie za oknem. Aż chce się żyć.:-)
Właśnie sprawdzałam wyniki rekrutacji do przedszkola i okazało się, że Maciuś dostał się do przedszkola.:tak::-) Także od września mojego syneczka można już nazywać przedszkolakiem.;-):rofl2: he he Ale się cieszę.:-)
no moje gratulacje:tak: Super miec przedszkolaczka:-)

Hej dziewczyny:-) Pamiętacie mnie jeszcze?;-):laugh2: Tak w skrócie co u nas. Jesteśmy wszyscy przyziębieni cała czwórka kurujemy się,bo w niedzielę ważny dzień. Do tego mam problem z Natalką. Okropnie ją ostatnio boli brzuszek, do tego stopnia,że leży skulona w kłębek na łózku i płacze. Dziś zrobiłam jej kolejny mocz( wcześniejszy wyszedł jałowy),kał, morfologię i szereg innych badan. Jutro wyniki no i jeszcze usg brzucha. Mam nadzieję,że to nic poważnego:-( Poza tym jesteśmy ciągle zabiegani. Mnóstwo załatwiania przed komunią, spotkania,próby itd itp. Do tego teściowa dziś przyjeżdża na cały tydzień:crazy:... wiec już w ogóle nie będę mieć czasu na BB:no:. Mam nadzieję,że po komunii to wszystko wróci do normy;-) To narazie tyle przed nami ostatni tydzień i w niedzielę komunia. Trzymajcie kciuki za ładną pogodę:tak:

Niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości:sorry2::zawstydzona/y:
Sikoreczka fotki super:tak: śliczna z was rodzinka,a Tobie chciało by się zaśpiewać:" ..chce oglądać twoje nogi... chcę byś założyła mini....";-):tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Cara wy też z synkiem śliczne wyglądacie:tak:
Pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna:-)
wiesz moja siostra miała podobną historię. Ból brzucha wybadana wzdłuż i wszerz, w szpitalu leżała, podejrzewali nawet że jest wykorzystywana seksualnie i nic nie znależli. Za jakiś czas od tych objawów miała atak wyrostka robaczkowego. Prawdopodobnie to on był przyczyną bóli.
Trzymam kciuki za pogodę:-) A teściówki współczuję:baffled:
Musze sie wam pochwalic..... WYGRALISMY PRZETARG JUPI JUPI JUPI:-):-):-) treaz czeka mnie wiecej pracy, ale zarobic sie da cos wiecej, super ciesze sie strasznie:-)
No super! Cieszę się razem z wami:-D
Dzień doberek:tak:

Spacerek już dziś zaliczyliśmy:tak: pogoda bardzo piękna 20stopni na plusie:-D:-D:-D

Nocki nam się niestety ostatnio popsuły :dry:
Amanda budzi sie co godzinę z płaczem:no: i nie wiem czy jej tak zęby zaczynają dokuczać czy się czegoś boi ....sama nie wiem:baffled::zawstydzona/y:
Głodem raczej to nie jest spowodowane bo cycka nie chce tylko się drze:no::no::no::no:
biedulka! Buziolki dla niej! To mogą już zaczynac zębiska:baffled:

wieeem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-Dcześć Sikorkova tęskniłam;-);-)
no ja tyż za tobą srrtasznie tęskniłam:tak::tak::tak::-D

Jak na razie to chyba raczej na stałe.Kij ze studiami,później się zapłaci:tak:;-).
Julowi wychodzi prawa górna jedynka i cały czas(od 5 dni) gorączkuje,bo krzywo wyłazi.
Dzięki za życzenia.Ku woli przypomnienia to w sobotę była 5-ta rocznica ślubu:tak::-D..Balety jak zwykle po 21-ej;-):-):tak:.
My 3-go mamy komunię u "kochanego" szwagra,u jego niepełnosprawnego syna.Na prezent mamy zamiar dac bluzę orginalną z Adasia.Następna 11-go u syna chrzestnej Julka i planujemy komplet koszulka + szorty tej samej firmy.
jak miło cię znowu widziec:-D:-D:-D Ach jakże się za tobą stęskniłam:tak: Koffana najlepsiejsze życzonka urodzinkowe
c2x69pkbya1.gif

No teraz nie da sie nie przegapic wielkich zderzakow Marty :-)Dolaczam sie do zyczen urodzinowych :-) STOOOOOO LAAAAT! (to dzis bedzie tu popijawa ;-)

Kurdę, załamałam się. Obawiam się że Oliwka jest chorutka :-(. Z nosa jej cieknie jak z kranu, poza tym właśnie zasnęła, co nie jest normalne :dry:. Mam nadzieję, że to zmęczenie, a katar minie :-(. Ale w razie wojny pojadę do apteki po Nurofen bo nie mamy i jakieś krople do nosa może i nie wiem co jeszcze mogę dać :-(

reklama
Witam wieczorkiem.:-)
Pospacerkowaliśmy, poodychaliśmy świerzym powietrezem. A było cudnie -ciepełko słoneczko świeciło, tylko czasem wiatr wiał i to mocno, ale dało się wytrzymać.;-):-)

Marta witaj z powrotem.:-) Życzymy Juleczkowi, żeby ten zębolek szybciutko się przebił i przestał męczyć biedaczka. A Tobie i Mirkowi z okazji 5-tej rocznicy ślubu spóźnione ale szczere życzenia miłości, spokoju i wzajemnego zrozumienia oraz spełniania wszelkich zachcianek partnera.;-):-p
23.gif
Inna dużo zdrówka dla Oliwki. A z kotami nie pomogę, bo nie wiem.:no:

Do góry