reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mi się wydaje tak: nie jedź nigdzie bo później będziesz tylko płakać,zrobi Ci na złość i tyle!

Cara domyślam że się boisz, i wsumie nawet się nie dziwie. Moim zdaniem skoro matka m i jego siostra są za tobą i małym i chcą żebyście przyjechali to powinnaś jechać. Wiem że łatwo mi mówić, ale postaraj się nie przejmować tym że m tam będzie i to jeszcze z tą Natalią, pokaż im że jesteś szczęśliwa i że go do niczego nie potrzebujesz, że doskonale sobie beż niego radzisz. Niech skubany widzi że jego matka za wami przepada, i że sie dogadujecie, śmiej sie i baw dobrze, niech sie wscieka.Jego matka napewno cie bedzie bronić, tak przynajmniej myśle.Zrób mu na złośc. Głowa do góry Cara.Daj znać co postanowiłaś.

Obie macie racje... Boje sie swojej reakcji na ich widok... I czy czegos "niechacy" nie zrobie tej dziewczynie :-/... No ale w koncu miala bym okazje pokazac mu, ze jego rodzina jest za mna (taka mam kurka nadzieje)

reklama
Iwonka, kopa lat. :-D:-):laugh2:Tylko się nie przemęczaj za bardzo i pamietaj walec w pogotowiu na tesciową trzymaj. Wiesz tak sobie pomyślałam, a może Twoja Natalka staje się kobietą?? Wiem, że jest młodziutka, ale teraz dziewczynki dojrzewają prędzej i może to pierwsza @ jest w drodze??
Agga masz już odpowiedź poniżej...
Cara tak sobie myśle, że on nie ma żadnego prawa mówić Ci co masz robić, gdzie i kiedy jeździć. I skoro ten dzień nie jest wyznaczony przez sędziego na jego wizyte to niech spada na drzewo. A Adaś tez potrzebuje kontaktu z druga babcią. Wszystko zależy od Twojego podejścia. Lepiej by było tak jak mówi Agga, gorzej jeśli sprawdzą sie słowa Iwki i bedziesz płakac i załamywać się.

Współczuje, tydzień z teściową:szok:
też sobie współczuję;-):laugh2:

Iwonka, kopa lat. :-D:-):laugh2:Tylko się nie przemęczaj za bardzo i pamietaj walec w pogotowiu na tesciową trzymaj. Wiesz tak sobie pomyślałam, a może Twoja Natalka staje się kobietą?? Wiem, że jest młodziutka, ale teraz dziewczynki dojrzewają prędzej i może to pierwsza @ jest w drodze??
się.
Walec w pogotowiu;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2:
Też o tym pomyślałam Kasiu, ale chyba za wcześnie:baffled::dry:. Matko, a jeśli to rzeczywiście już....:szok: mam z nią porozmawiać na ten temat?? a jeśli to nie to to po co tak wcześnie ją uświadamiać?? sama nie wiem co robić:no:

Cara ciezka decyzja do podjecia obie dziewczyny maja racje, ja szczerze powiem balabym sie swojej reakcji i chyba bym nie pojechała, ale to zalezy od twojego charakteru i zawziętości.

Iwona
mnie sie wydaje ze to za wczesnie na pierwsza @ ale faktycznie to nie jest wykluczone... z rozmowa poczekala bym na wyniki badan, nie potrzebnie Natalke stresowac jak to cos innego. Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie problemu.

Musze sie wam pochwalic..... WYGRALISMY PRZETARG JUPI JUPI JUPI:-):-):-) treaz czeka mnie wiecej pracy, ale zarobic sie da cos wiecej, super ciesze sie strasznie:-)

Juz wiesz ze go przyjeli:szok:ja w polowie maja dopiero bede wiedziec...
No u nas rekrutacja była przez cały marzec, a wyniki dzisiaj.:-)

Musze sie wam pochwalic..... WYGRALISMY PRZETARG JUPI JUPI JUPI:-):-):-) treaz czeka mnie wiecej pracy, ale zarobic sie da cos wiecej, super ciesze sie strasznie:-)
Super! wielkie gratki.:-)

Iwona dużo zdrówka dla całej rodzinki. Współczuję tygodnia z teściową. I trzymam kciuki za pogodę.:tak::-)

Cara ja Ci nie pomogę-nie mam pojęcia co ja bym zrobiła.:sorry2: Musisz rozważyć wszystkie za i przeciw.

Dzień doberek:tak:

Spacerek już dziś zaliczyliśmy:tak: pogoda bardzo piękna 20stopni na plusie:-D:-D:-D

Nocki nam się niestety ostatnio popsuły :dry:
Amanda budzi sie co godzinę z płaczem:no: i nie wiem czy jej tak zęby zaczynają dokuczać czy się czegoś boi ....sama nie wiem:baffled::zawstydzona/y:
Głodem raczej to nie jest spowodowane bo cycka nie chce tylko się drze:no::no::no::no:

Aluśka, mój synek ma na imię Grześ.:-D:-D:rofl2::-p Ale dziękujemy za życzenia i gratulacje zębolka.:-) Super, że porozumiałaś się z mężem.:-) I życzę powodzenia w poszukiwania swojego miejsca na ziemi.:-)
asiulinka to było małe przejęzyczenie:sorry2: sorki:zawstydzona/y:
Cara super foteczki :tak: Bardzo ładnie wyglądasz z Adasiem :-D:-D:-DCo to Twojego problemu to niestety nie potrafię pomóc:-( trudna decyzja sama nie wiem jakbym postąpiła będąc na Twoim miejscu:-:)-:)-(
19262713098.jpg

19272113098.jpg

to nasz dzisiejszy wypad do parku
19285913099.jpg

a to małe przedszkole. Moje maluchy i córcia siostry.
:-)
Sikoreczko urocze foteczki ze spacerku :tak::tak::tak:
;-) :tak::tak:Przesłodka dzieciarnia :tak::tak::laugh2::laugh2:
no Twoje nóżki och ach ....tylko pozazdrościć :tak::tak::-D
Naszemu mlodemu wyszla w weekend dolna trojka (jeszcze zostala jedna gorna) i byl marudny ze szok i weekend byl pod znakiem placzu o wszystko.
A niebawem szykuje mi sie popijawa -moja przyjaciolka zdala prawko na samochod i na wozki widlowe...przeagentka! :-)
Gratuluję ząbka :-D:-D:-D:-D
Cześć.:-)
U nas też pięknie za oknem. Aż chce się żyć.:-)
Właśnie sprawdzałam wyniki rekrutacji do przedszkola i okazało się, że Maciuś dostał się do przedszkola.:tak::-) Także od września mojego syneczka można już nazywać przedszkolakiem.;-):rofl2: he he Ale się cieszę.:-)
asiulinka super że Maciuś sie dostał do przedszkola:tak: Gratulaski :-D:-D:-D
Hej dziewczyny:-) Pamiętacie mnie jeszcze?;-):laugh2: Tak w skrócie co u nas. Jesteśmy wszyscy przyziębieni cała czwórka kurujemy się,bo w niedzielę ważny dzień. Do tego mam problem z Natalką. Okropnie ją ostatnio boli brzuszek, do tego stopnia,że leży skulona w kłębek na łózku i płacze. Dziś zrobiłam jej kolejny mocz( wcześniejszy wyszedł jałowy),kał, morfologię i szereg innych badan. Jutro wyniki no i jeszcze usg brzucha. Mam nadzieję,że to nic poważnego:-( Poza tym jesteśmy ciągle zabiegani. Mnóstwo załatwiania przed komunią, spotkania,próby itd itp. Do tego teściowa dziś przyjeżdża na cały tydzień:crazy:... wiec już w ogóle nie będę mieć czasu na BB:no:. Mam nadzieję,że po komunii to wszystko wróci do normy;-) To narazie tyle przed nami ostatni tydzień i w niedzielę komunia. Trzymajcie kciuki za ładną pogodę:tak:

Niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości:sorry2::zawstydzona/y:
:-)
Iwona biedna Natalia :-(oby to nie było nic poważnego:tak:
.. może kobitki mają rację że to już @ się zbilża....:sorry2:
Agatka moje gratulację :-) cieszę się że się Wam udało :-):-):-)

reklama
Do góry