reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula dziękuje Ci kochana.Ale są dużo piękniejsze scrapki
Martyna robi śliczne i na blogu JPo są takie cudenka...Mnie też się jasne podobają....
Meg jakie urocze są te nasze dzieciaczki.Wyobraziłam sobie Kubulka jak sadza kwiatki i to takie cudne być musi:-D:-D

reklama
Anula dziękuje Ci kochana.Ale są dużo piękniejsze scrapki
Martyna robi śliczne i na blogu JPo są takie cudenka...Mnie też się jasne podobają....
Meg jakie urocze są te nasze dzieciaczki.Wyobraziłam sobie Kubulka jak sadza kwiatki i to takie cudne być musi:-D:-D
No nie bądż taka skromna no;-);-);-)mi się Twoje podobają i już

Och Anulowe i Bodzinkowe i Innowe i Sikorkowe skrapki sa najcudowniejsze!!! :-)

Bodzia Kuba wyglada pewnie tak cudnie jak sadza wyrwane kwiatki jak i Lolo :-) Ale fakt...bardzo wzruszajace sa dla mnie takie proby napraw Kubka...az bym chciala pomoc ale sie ni da:no:

Och Anulowe i Bodzinkowe i Innowe i Sikorkowe skrapki sa najcudowniejsze!!! :-)

Bodzia Kuba wyglada pewnie tak cudnie jak sadza wyrwane kwiatki jak i Lolo :-) Ale fakt...bardzo wzruszajace sa dla mnie takie proby napraw Kubka...az bym chciala pomoc ale sie ni da:no:
Dzięki za docenienie.
Też bym już chciała widzieć jak Staś psuje a potem naprawia.i ząbka bym chciała zobaczyć i ech...

A ja się zabieram za robotę.Rozmawiałam z moją mamą na gg ale obrażona jest,że się przenosimy i chyba zazdrosna i zachwuje się jakbym wyjeżdżała na zawsze na drugi koniec świata,ze Stasiem się pól godziny dzisaj żegnała.jakby nie było mi wystarczająco ciężko

baby2pag1.gif
dobranoc_04.gif

DobraNoc
Niech wam sie przysnia mile sny

Witajcie!

Ale dziewczyny macie zdolnośći:tak::tak:, naprawde pikne scrapki robicie,ja chyba widziałam tylko Bodzinki i Anuli ale naprawde są świetne.Robią na mnie wrażenie że ho ho:szok:.Bardzo mi się podobają, żałuje że ja nie umiem.

Anula Twoja mamka widocznie jest bardzo za małym i niewyobraża sobie żebyście mieszkali gdzieś dalej, bardzo kocha wasze maleństwo i pewnie myśli że nie będziecie jej tak często odwiedzać skoro będziecie mieszkać gdzie indziej. Niewiem może się myle ale tak myśle, zresztą nie znam Twojej mamy.
:-)Ale nie martw się będzie dobrze, głowa do góry:-)

Pamiętaj złość pięknośći szkodzi:rofl2::-D będzie ok! ! !

reklama
Witajcie!

Ale dziewczyny macie zdolnośći:tak::tak:, naprawde pikne scrapki robicie,ja chyba widziałam tylko Bodzinki i Anuli ale naprawde są świetne.Robią na mnie wrażenie że ho ho:szok:.Bardzo mi się podobają, żałuje że ja nie umiem.

Anula Twoja mamka widocznie jest bardzo za małym i niewyobraża sobie żebyście mieszkali gdzieś dalej, bardzo kocha wasze maleństwo i pewnie myśli że nie będziecie jej tak często odwiedzać skoro będziecie mieszkać gdzie indziej. Niewiem może się myle ale tak myśle, zresztą nie znam Twojej mamy.
:-)Ale nie martw się będzie dobrze, głowa do góry:-)

Pamiętaj złość pięknośći szkodzi:rofl2::-D będzie ok! ! !
Agga Dzięki to strach i zazdrość razem...przyzwyczai się;-)Fajne zdjęcie.Mała coś ćwiczy?

Do góry