reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maja pozera słoiczek z etykietka ale mojej jarzyn owki nie chciała :p ;) :laugh:

Je jarzynowa z Gerbera i marchew z ryżem z Bobovity to co smakuje tatusiowi słuchana córunia i tyle szkoda ze tylko tatusia słucha :p ::) :mad: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama

aaaaa a ja myslalam ze zadnej nie jada, a to Twojej roboty nie je....moze zle kucharzysz? ;) ja nie cierpie gotowac wiec nawet nie probuje, sloiczki daje, bo jakbym dala swojej roboty to mur beton dziecko mialoby jakas niestrawnosc :))

DZiendoberek z rana :)ja dzis szybciej wstałam i dlatego 2.......dzis pikna pogoda wiec cały dzionek na dworku znow spedzimy :laugh:

witam! my nie spimy dzis wyjatkowo od 7.45 bo zawsze pobudka byla o 6 fajnie ze hubcio dal pospac bo po tej wymianie okien padam na pysk! jeszcze do konca nie posprzatane ale juz lepiej mieszkanie wyglada!

Cześć kobitki,coś pogoda u nas się nie zapowiada na najładniejszą :mad:
A i Noe dziś nie pospał za dobrze ....zbuj budził się znowu ze trzysta razy
Miłego dzionka

no u nas sie chyba zapowiada chociaz wczoraj na wieczor strasznie sie wiatr ruszyl i myslalam ze popada ale chyba wszystko wywialo!

reklama
Witajcie!
A ja wczoraj w ramach relaksu wyskoczyłam na piwko :D

Pogoda jakas nijaka ciepło ale nie ma słoneczka :p jakies chmurki sie wałesaja na niebie

Do góry