reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

3 miesiecznemu dziecku????? lepiej nie, bo moze zaszkodzic....poza tym wszelkie pokarmy poza mlekiem wprowadza sie dopiero po ukonczeniu 4 miesiaca zycia, jesli dziecko jest karmione flaszka a ile jak karmione piersia to nie wiem, bo nie karmie piersia :)

redMayka pisze:
witajcie, dawno mnie nie bylo. mam pytanie, moze ktoras z Was sie orientuje. Kiedy mozna zaczac podawac dziecku sok z arbuza? szukam info w necie, ale jakos nie moge znalezc. dzis moja cora dala polizac malemu kawalek i nic mu nie bylo, ale chcialabym wiedziec na przyszlosc czy mozna mu podac wiecej czy kategorycznie zabronic takich experymentow.

reklama
shady pisze:

3 miesiecznemu dziecku????? lepiej nie, bo moze zaszkodzic....poza tym wszelkie pokarmy poza mlekiem wprowadza sie dopiero po ukonczeniu 4 miesiaca zycia, jesli dziecko jest karmione flaszka a ile jak karmione piersia to nie wiem, bo nie karmie piersia :)

redMayka pisze:
witajcie, dawno mnie nie bylo. mam pytanie, moze ktoras z Was sie orientuje. Kiedy mozna zaczac podawac dziecku sok z arbuza? szukam info w necie, ale jakos nie moge znalezc. dzis moja cora dala polizac malemu kawalek i nic mu nie bylo, ale chcialabym wiedziec na przyszlosc czy mozna mu podac wiecej czy kategorycznie zabronic takich experymentow.

piersia po skonczeniu 6 miesiaca

Nie wiedziałam nawet że jest sok z arbuza :p :p :p

Ja bym raczej nie dała polizac to co innego niz napic sie dosc sporo. Polizac to daje jej wszystkiego ( no prawie ;D ;)) ale polizac tylko

od 6 m-ca podaje sie dziecku karmionemu piersią posiłki tak jak dzieciom które skończyły 4 m-ce a były na butli kapiszi ???? ;D ;D ;D

a wlasnie....nie wiem czy juz sie chwalilam....Alanek zjadl pare dni temu pierwszego biszkopta, ale zajadal w szoku bylam, tym niemniej nie bedzie ich zbyt czesto jadal bo to jednak slodka impreza a chcemy unikac cukru jak dlugo sie da

Maja jadła dziś jarzynówke i miała smieszna minę szkoda że wam pokazac nie moge bo ja otrzepałao normalnie chyba jej niezbyt smakowało

reklama

;D ;D ;D musi przywyknac...Alan jak skapowal ze to cos innego niz mleko, to malo mi sloiczka razem z etykietka nie zezarl, teraz mleko jego wrog, woli zupki i deserki, nie dziwie sie, ja tez nie cierpie mleka brrr

Do góry