reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zęby małego to fatamorgana nic mu się nie wybija i nie wybiło a po nocach dalej porykuje i nie wiem dlaczego idę jutro i tak do lekarza bo mleko mi się kończy to niech go obejrzy bo jakoś mi to spokoju nie daje:tak::tak::-(
u nas z zębami są lepsze i gorsze dni:dry: wczoraj Szymuś dostał jakiejś wysypki dziwnej - drobne czerwone krosteczki koło noska. w jednym miejscu tylko:dry: też mi to nie daje spokoju :baffled:

reklama
na samym nosku to po jedzonku raczej nie chociaż dzieci są różne.Mój dostaje na policzkach, pleckach i pod kolankami i innych zgjęciach
toteż sobie pomyślałam, że jakby po jedzeniu to nie tak miejscowo by dostał tylko w kilku miejscach. nic. po kąpieli bepanthen. jak mu nie przejdzie to śmigniemy do pediatry.

Hej.
Suchajcie ja do was z takim małym problemem, może mi coś doradzicie.
Moja siostra mieszka teraz w Irlandii, tam urodziła 2 tyg temu córke, i nie może karmić piersią, więc najpierw karmiła irlandzkim mlekiem, ale mała nie mogła zrobić kupki i miała zaparcia to ją bardzo stresowała bo mała ciągle płakała a siostra razem z nią. Jakieś 3 dni temu zmienili mleko na bebiko 1 ale mała zaczeła w każdą pieluchę robić kupkę, i to ich martwi bo mała zaczyna mieć obszczypaną dupkę. Była u polskiej lekarki, ale nic jej nie powiedziała. A pozatym ta lekarka nie kazała podawać d3 bo powiedziała że jest dosyć w mleku, dziwne ja też karmiłam butelką a lekarz nigdy mi nie mówił że niemam podawać d3. Sama niewiem. Napiszcie co o tym myślicie bo niewiem jak siorce pomóc.
Narazie zmykam, musze wyjśc z psami w łaki, za h bedę.

Witam i o zdrówko pytam! Byliśmy na placu zabaw! Trzy godzinki;-) a jeszcze młode do domu nie chcieli wracac. Na syrenie jechałąm:baffled: Zmęczona jestem a nogi mi do **** wchodzą. A teraz mnie czeka randka w kuchni.... z garami:dry::dry::dry::dry:
Smykam! Do potem koffane:tak:

no widze tutaj ząblakowo,,,wysypkowo,,,ojoj no oby wysypki cyz krostki poszły wonnn,,,,a zabalki bezbolesnie wyszły,,,

sikoreczka nono tylko za głeboko niehc te nogi ci neiw chodza,,bo bedzie oj bedzie bolałoo:laugh2::laugh2::-p:-p;-)
Bodzia miłegow ylegiwania,,,,

Acccch pogoda sprzyja spacerkom..i katarom alergicznym :angry: Wrrr...mam tak wysuszona sluzowke w nosie ze musze chyba Sterimarem psikac...

Madzka - chyba musisz pomyslec o drugich oczach :-p...okna mam brudne i to w taka piekna pogode jak dzis nalepiej widac :tak::tak:
Bodzia-przejdzie zara

A reszta dzie?

reklama
Młody wykąpkany najedzony i teraz udaje,że nie jest zmęczony...
Sikoreczka ja tyż idę na takową randke now;-):-D:-D:-D:-D:-D
Madźka będzie dobrze do jutra mu zejdzie
Agga ja też karmiłam mlekiem modyfikowanym i dawałam d3 i daje cały czas a co do kupek to dzieci tak mają że mogą walić w każdą pieluche albo nie robić przez trzy dni więc na moje nie ma powodów do zmartwień
Ewcia prace już poprawione?
Staś sobie znalazł nowy sposób wyprowadzania mamy z równowagi i namiętnie odpina sobie papmersa jak tylko go zapne i tak zmiana pieluchy ciągnie się w nieskończoność

Do góry