reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
He he nie z 10 najbliżej była anula :-p tylko z 7 :-D
oj to skromnie dzisiaj;-) Inna rodzina m. przegina ale jeżeli dał im poczuć choć przez chwilę że "jest sponsorem" to na pocieszenie Ci powiem,że to jeżeli się zmieni to strasznie daleko Ci do tego.Niestety tak jest mam taką sytuację w mojej najbliższej rodzinie i ona też taka biedna przez teściową jest.Trzymaj się Martyna i cierpliwości,a jak się skończy to zaproś ją do walca;-):tak:

Hej wam..
U mnie pieknie,,jakc odzien,,superr..
ja po pracy byłam u abbci,nadawała mi kryształków,,tzn kieliszki dow ina,do szampana,,mieska tone ,oleje,maki itp,,no jak to babcie wsyztsko daja wnuczka...

Potem na korkach byłam,,ale tylko godiznke bo mała mama dzisiaj cos swiksowała i nei cchiała mi małego odebrac,,ale nie to nie,,sama dałam rade,,

Teraz sprawdzam prace,,potem poczytam,bo mały sie pcha do kompika,,

Inna skromny obiadek dzisiaj:no::no:lane kluchy z 7 jajek to tak jak zacząć dzień bez gołąbka:rofl2::-D:-D co do rozpieszczania Cię przez męża to zabierałam głos wczoraj:tak:
Meg i Kasia okna macie czyste ;-)widziałam, mnie się jednak nie chciało na parapet gramolić. z mamusią sobie pogadałam, herbatkę wypiłam na teściówkę ponajeżdżałam;-)
Anula jak zębole Stanisława??
Bodzia na co Ty jeszcze czekasz:dry::dry:herba z dzikiej róży, gorąca kąpiel i do wyrka. i to migiem bo się całkiem rozłożysz a tu wiosna pełną gębą. Męż se kanapki zrobi i Lokiem się zajmie. i bez marudzenia bo przyjadę i siłą tran zaaplikuję;-);-):-D
Ewcia miłego sprawdzania prac:happy:

Szym bawoli sobie w foteliku, ja prasuję i zmywam. nuuda w zasadzie a męż jeszcze w pracy:dry:a miał być wcześniej:dry::dry:

Madzka czekam na Cię.:-D:-D:-DMały zasnął ide se z nim legnać.Bo ten mój chłop musi zotac w robcie dłużej zawszwe jak ja się zle czuje:crazy:

Madzka czekam na Cię.:-D:-D:-DMały zasnął ide se z nim legnać.Bo ten mój chłop musi zotac w robcie dłużej zawszwe jak ja się zle czuje:crazy:
lecęęęęęęęęęę
8_1_223.gif
;-);-)

reklama
Zęby małego to fatamorgana nic mu się nie wybija i nie wybiło a po nocach dalej porykuje i nie wiem dlaczego idę jutro i tak do lekarza bo mleko mi się kończy to niech go obejrzy bo jakoś mi to spokoju nie daje:tak::tak::-(

Do góry