reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula dzięki, też jej mówiłam że to normalne, że chyba z moją Pati też tak było.Wiesz słabo pamiętam, było to 9 latek temu a do tego byłam młoda i głupiutka, dlatego chciałam poradzić się was.Macie mładsze dzieciaczki, dlatego uważam że lepiej pamiętacie. W sumie u mnie przydałoby się już (albo dopiero) drugie, he he.

reklama
Ja właśnie poskładałam pranie jedną reką, a surfuję przy użyciu drugiej ręki. Mąż w domu, czyta gazetę jednym okiem, drugim łypie w strone kompa kiedy go wreszcie wpuszcze.:-)
A buty Cary widzu. Nie wiem czy fajne bo nie lubię obcasów.:-p
Tak tak Stasie to twardziele....
Moj zaraz tez zasiadzie ale razem ze mna...bedziemy bawic sie w architektow ;-) :-D
Ale poki co usypia Kubka :tak::tak:

Robicie dzis jaka popijawe Lachony?;-)

A ja nie widzu:no::no: :-:)-(Mój dzisiaj wyjątkowo zasnął sam i dość szybko przede mną jeszcze sterta prasowania po balkonowaniu a już mi i ręce i nogi odpadają.Sprawdziłam m. połączenia pociągiem do pracy od teściów bo m. pracuj na dworcu i nie wiele straci na spaniu naprawdę połączenia są idealne.Strasznie się cieszę bo nie będę za długo sama z teściami.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anula dzięki, też jej mówiłam że to normalne, że chyba z moją Pati też tak było.Wiesz słabo pamiętam, było to 9 latek temu a do tego byłam młoda i głupiutka, dlatego chciałam poradzić się was.Macie mładsze dzieciaczki, dlatego uważam że lepiej pamiętacie. W sumie u mnie przydałoby się już (albo dopiero) drugie, he he.
nie ma sprawy i trzymam kciuki powodzenia:tak:;-):-D:-D
Meg a popijawa jak najbardziej bo chyba mecz dzisiaj;-);-)

Anula ja też nie widze:no::no:
Widze tylko Care z Daśkiem.:-D:tak:Ślicznie wyglądają:laugh2::laugh2:
Ja zaraz nyny a dokładnie do łóżka bo CSI dziś nadają.Czuje się trochu lepiej ale Młody śpi od 17,30:baffled:Aż się boje go ruszyć...Bo jeszcze mi się wybudzi i nie da spac do 23:baffled:Qurcze myślicie,że to od tego,że ostatnio go wypędzma na dwór bez wózka i do tego nie biore na ręce??? Może go przemęczyłam??? Śpi i spi.....
Chaciałam zrobić jutro dzień chorasków, w domku bez łażenia ale skończyłam książke więc mus jutro do biblioteki iść;-);-)

reklama
Do góry