E
Ewcia81
Gość
ja szukam pracy,,bo mis ie umowa kończy 31 sierpnia i dalej mi nie p[rzedłużaja niestety:-(,,bo powraca klientka z chorobowego,,takze na bruk leceee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodzia normalnie strach dziecko do szkoły posyłać masakra nauczyciel też bez mózgi jakiśJa zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczorajAż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walicI to dziecko w ieku MiśkaA nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
zgadzam się z Tobą jaka to przyjemność udawaćnie rozumiem po jaka cholere udawac orgazm... jaka przyjemnosc z tego ze idzie sie do lozka z kims poudawac? ...moze ja jakas inna jestem ;-) Kasia jak myslisz? ;-)
Ja się na niego piszęSikorka moze trza otworzyc Kluz Zaspokojonych Domowek ;-)
Kasia bardzo ładnie Ci Nicolka ważyhej dziewczynki i znow internet nam zanika wiec pisze dopoki moge) u nas z nowosci to to, ze bylysmy z Nicolka dzis w health centre na szczepionce i zwazyc mala) a wiec wazenie poszlo bez placzu-juz nasze kochanie wazy 5 90)ale szczepionki....ojej ojej tak biedna plakusiala, ze az mi sie chcialo plakac razem z nia...ale na szczescie juz zasnela i sobie slodko spi)
Fajne trampki ;-)Och dzięki A to te trampki, które dostałam od MamiA odkąd Karollo budzi sie o 6 to śpi znowu dwa razyA trampki teraz mają czarne sznurówki bo białych brak, a od Mami dostałam jedną
oj biedactwo:-( dużo dużo zdrówka życzę
do tego klubu również chętna jestem sie zapisaćKlub za klubem powtaje a potem się zastanawiamy czemu wątek nam zamykają
Ja zakładam Klub Czytających DomówekKCD
Bidulek.:-(Dużo zdróweczka życzymy. I oby to nie było nic poważnego. A z Adriankiem może lepiej idź do lekarza, tak na wszelki wypadek. Moja znajoma tak miała z córą -cos kiedys mówiła, że uszko boli, ale nie ciągle i bez gorączki, aż któregoś dnia zauważyła, że nie dosłyszy na jedno uszko.:-( No i teraz już na 4 antybiotyku jest, bo było jednak zapalenie ucha.:-( Ale ja broń Boże tego nie życzę. I mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby było ok.
To i mnie prosze dopisać.Czytam głównie karmiąc Grześka i wieczorami.:-)Klub za klubem powtaje a potem się zastanawiamy czemu wątek nam zamykają
Ja zakładam Klub Czytających DomówekKCD
Oj, to nie fajnie. Życzę powodzenia i znaezienia kolejnej fajnej i pzryjemnej pracy.;-)ja szukam pracy,,bo mis ie umowa kończy 31 sierpnia i dalej mi nie p[rzedłużaja niestety:-(,,bo powraca klientka z chorobowego,,takze na bruk leceee
A ja też mogę podrzucić to prasowanie?tarte z jabłkami chyba zrobię
Ewcia na pewno coś znajdziesz
Meg dajesz to prasowanie czy nieeee? bo do kuchni idę;-)
Ja nie. Ale jak chcesz, to mogę napisać.Dziewczynki czy któraś z Was do mnie pisała przed chwilką na gg, bo nie zdążyłam odpowiedziec a chłop mi skasował