reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja szukam pracy,,bo mis ie umowa kończy 31 sierpnia i dalej mi nie p[rzedłużaja niestety:zawstydzona/y::-(,,bo powraca klientka z chorobowego,,takze na bruk leceee:-p

reklama
Ewcia ja nawet nie myslalam ze chcesz porzucic matme :-) Moj chlop mowi mi ze moglby uczyc informy ale w sumie w szkole slabo placa ...moze w prywatnych lepiej? ;-)
Madzka -pranie leeeeciii (zostaly ze 4 koszulki meza, moje spodnie i kilka bodow Kubka ;-)

Witam z powrotem:tak:

Byliśmy na spacerku ponad 3 godziny:tak::tak::tak: a Amanda sobie grzecznie spałą a słoneczko pięknie przygrzewało :tak::tak:
Teraz zajmuje się nią tatuś i mogę sobie spokojnie zasiąść do kompa...:tak:
Pranie też zrobiłam a na obiadek zupkę ogórkową:tak:;-) i na dzisiaj koniec pracy:-D:-D trza sie relaksować jak starej nie ma....:laugh2::laugh2::-p

Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic:no::no::no::no:I to dziecko w ieku Miśka:crazy::crazy:A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
Bodzia normalnie strach dziecko do szkoły posyłać:wściekła/y: masakra:crazy: nauczyciel też bez mózgi jakiś :angry::angry::wściekła/y:

Scrapiki śliczne :tak:
nie rozumiem po jaka cholere udawac orgazm... jaka przyjemnosc z tego ze idzie sie do lozka z kims poudawac? ...moze ja jakas inna jestem ;-) Kasia jak myslisz? ;-):szok:
zgadzam się z Tobą:tak: jaka to przyjemność udawać :dry:
Sikorka moze trza otworzyc Kluz Zaspokojonych Domowek ;-) :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:
Ja się na niego piszę:-D:-D:-D:-D
hej dziewczynki:) i znow internet nam zanika wiec pisze dopoki moge:)) u nas z nowosci to to, ze bylysmy z Nicolka dzis w health centre na szczepionce i zwazyc mala:)) a wiec wazenie poszlo bez placzu-juz nasze kochanie wazy 5 90:))ale szczepionki....ojej ojej tak biedna plakusiala, ze az mi sie chcialo plakac razem z nia...:(ale na szczescie juz zasnela i sobie slodko spi:))
Kasia bardzo ładnie Ci Nicolka waży:tak::-D
moja mała też tak płaczliwie znosi szczepienie...:sorry2:
Och dzięki:) A to te trampki, które dostałam od Mami:-DA odkąd Karollo budzi sie o 6 to śpi znowu dwa razy:sorry2:A trampki teraz mają czarne sznurówki bo białych brak, a od Mami dostałam jedną;)
Fajne trampki :tak:;-)
Proszęęęęęęęęęę niech mnie ktoś dobije Odebrałam Adriana z przedszkola ma 38 gorączki i narzeka na to uszko
Nosz kurka chyba na nas ktoś zły urok rzucił.
oj biedactwo:-( dużo dużo zdrówka życzę:tak::tak:
Klub za klubem powtaje a potem się zastanawiamy czemu wątek nam zamykają:rofl2:
Ja zakładam Klub Czytających Domówek:rofl2:KCD:blink:
do tego klubu również chętna jestem sie zapisać :tak::-D:-D:-D

Mąż mnie na strych wygonił:dry: Mamy tam sporo ciuffów po młodych i musiałam to przejżec. Sama nie wiem co z tym moim syniem. Teraz go uszko nie boli, gorączki nie ma. Jakoś tak dziwnie:-(
Dziewczynki czy któraś z Was do mnie pisała przed chwilką na gg, bo nie zdążyłam odpowiedziec a chłop mi skasował:baffled:

reklama
My już pospacerkowani.:tak:W sumie fajnie i nawet ciepło, ale jak wiatr nie wieje, bo jak zawiało (a miało moc), to było lodowato.:baffled::sorry2:

Proszęęęęęęęęęę niech mnie ktoś dobije Odebrałam Adriana z przedszkola ma 38 gorączki i narzeka na to uszko
Nosz kurka chyba na nas ktoś zły urok rzucił.
Bidulek.:-(Dużo zdróweczka życzymy. I oby to nie było nic poważnego. A z Adriankiem może lepiej idź do lekarza, tak na wszelki wypadek. Moja znajoma tak miała z córą -cos kiedys mówiła, że uszko boli, ale nie ciągle i bez gorączki, aż któregoś dnia zauważyła, że nie dosłyszy na jedno uszko.:szok::-( No i teraz już na 4 antybiotyku jest, bo było jednak zapalenie ucha.:-( Ale ja broń Boże tego nie życzę.:no: I mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby było ok.:tak:

Klub za klubem powtaje a potem się zastanawiamy czemu wątek nam zamykają:rofl2:
Ja zakładam Klub Czytających Domówek:rofl2:KCD:blink:
To i mnie prosze dopisać.:tak:Czytam głównie karmiąc Grześka i wieczorami.:-)
I do tego drugiego -do zaspokojonych też. (choć swego czasu zdażało się, że udałam:zawstydzona/y: Ale młoda i głupia byłam.:sorry2:;-):rofl2:)

ja szukam pracy,,bo mis ie umowa kończy 31 sierpnia i dalej mi nie p[rzedłużaja niestety:zawstydzona/y::-(,,bo powraca klientka z chorobowego,,takze na bruk leceee:-p
Oj, to nie fajnie. Życzę powodzenia i znaezienia kolejnej fajnej i pzryjemnej pracy.;-):-D

tarte z jabłkami chyba zrobię :confused2:
Ewcia na pewno coś znajdziesz:tak:
Meg dajesz to prasowanie czy nieeee? bo do kuchni idę;-):-D
A ja też mogę podrzucić to prasowanie?:sorry2:

Dziewczynki czy któraś z Was do mnie pisała przed chwilką na gg, bo nie zdążyłam odpowiedziec a chłop mi skasował:baffled:
Ja nie.:no: Ale jak chcesz, to mogę napisać.:-p:rofl2:

Do góry