I
iiwka
Gość
wieetaa coo,nie mam ostatnio na nic ochoty,na nic siły i wogóle jest cięzko....:--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień doberek!
Agatka to ja Ci pisałam o bromergonie.... ja po nim nie mogłam normalnie funkcjonować okropny.... ale to jest jedyny lek na zatrzymanie lakatacji.
Oby tylko pomógł.
Góra : korytarz i tak po prawej pokoik mały w którym pomieszkuje latem kuzynka m. ale to nie problem ewentualnie będzie Stasia,obok sypialnia teściów,obok pokój mojego m i za ścianą łażienka,
na dole w nowej części domu salon i kuchnia (stara się jeszcze nie nadaje do niczego ale mają tam zrobić swoją sypialnię i może drugą łazienkę chyba) także na chwilę obecną to nie bardzo jest możliwość każdy sobie,ale jest piękny duży ogród co jest zdecydowanym, plusem jeśli chodzi o Stasia,no i niańki na wieczory;-)i nie trzeba tachać wózka z trzeciego piętra,no i zawsze tyrochę taniej...Ale teściowa wszędzie się wtrąca jest nadopiekuńcza i bezpamięci zakochana w swoim synu i uważa ,że zawsze ma rację no i myśli że jest fajna
Jeśli chodzi o remont to chlera wie bo muszą najpierw skończyć nową część żeby mogli normalnie przyłączyć starą więc nie wiem.jeszce jeden minus teraz mieszkam w centrum Poznania i jak zgram się ze znajomymi to zawsze można wyskoczyć gdzieś do pubu albo na kawę,a tak musiałabym mieszkać 25 km od Poznania i tam absolutnie nikogo nie znam a i do rodziców daleko
no a jakby tak tesciow sprowadzic calkowicie na dół?? No gdzie ona biedna bedzie na starosc po tych schodach sie wdrapywać??Jeszcze spadnie i co wtedy???:-(;-)No i z pokoju m zrobic kuchenke, a wy mozecie przejąć pokój po teściach??Góra : korytarz i tak po prawej pokoik mały w którym pomieszkuje latem kuzynka m. ale to nie problem ewentualnie będzie Stasia,obok sypialnia teściów,obok pokój mojego m i za ścianą łażienka,
na dole w nowej części domu salon i kuchnia (stara się jeszcze nie nadaje do niczego ale mają tam zrobić swoją sypialnię i może drugą łazienkę chyba) także na chwilę obecną to nie bardzo jest możliwość każdy sobie,ale jest piękny duży ogród co jest zdecydowanym, plusem jeśli chodzi o Stasia,no i niańki na wieczory;-)i nie trzeba tachać wózka z trzeciego piętra,no i zawsze tyrochę taniej...Ale teściowa wszędzie się wtrąca jest nadopiekuńcza i bezpamięci zakochana w swoim synu i uważa ,że zawsze ma rację no i myśli że jest fajna
HEjka:-)
Agga witaj:-)
Cara super że idziesz na piwko zazdroszczę...
Bodzia napewno to dla Ciebie ta cisza:-) Kup sznurówki i pokazuj trampy:-)
U nas dziś piękna pogoda:-) Tylko trochę wieje.... Ale poza tym jest super:-) Michał nie spadł w nocy ani razu z łóżka:-) Ale i tak był na dole o 1 w nocy....
WOjtek cos spać nie chce nie wiem czemu. W dzień to prawie wcale nie śpi....
Z M wczoraj rozmawiałam, tak bardzo tęskni za nami biedny.... Ja też tęsknię ale ja jestem z dziećmi i rodziną a on tam sam jak palec...:-(
Dziś mam 4 dzieci w domu, siostra przyprowadziła swoich bąbli bo jechała do Gdańska. Także mam teraz 6, 4, 2, i pół roczku dzieci:-) Super. Jak szłam do sklepu z tą brygadą to wszyscy się patrzeli na mnie jak na jakąś matkę polkę hahaha Śmiesznie:-)
No nic musze chyba się zabrać za pożądki bo syfek się tu lekki zrobił....