reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie:-)
Ja dziś na nogach od 8:30:-) Więc w sumie tylko wstałam łóżko pościeliłam i na BB bo trza zobaczyc jak bibka wczoraj minęła:-)
Sikorka no córcia jest śliczna, wielkie niebieskie oczy boskie:-)
Madźka a Ty co jeszcze śisz czy jak?? Chyba za wiele tego Martini było co hihi
Inna kciuki trzymam juz niedługo koniec aukcji:-) A autko jest super, tylko słyszłama że dośc awaryjne i dużo się psuje:-( Mój kuzyn miał takiego i szybko go sprzedał bo co chwilę jakies problemy z nim były.... Ale to nie jest powiedziane że ten też taki będzie:-)
No to tyle co chciałam napisać chyba;-) Moje dzieci się bawią, znaczy Wojtek na podłodze leży a Michał autka na stole poustawiał i sie bawi i kakao pije sobie:-)
Ja dzis na impreze z siostrami jadę:-) 4 babki same w Gdańsku, ale zapowiada sie super wieczór:-) Oby tylko wszystko wypaliło.... M trochę się burzył ale pozwolił jechać takze fajnie:-)

Malagosiu fajnie ze masz takie impresowe siosrty...mojej wolami na impreze nie zaciagniesz(mowie o mojej tej co juz ja znam od urodzenia....tez Kaska ;-)

dzień dobry słonecznie:-):-)16 stopni i słonko wygrzewa:-)my dzisiaj wieczorem mykamy do moich rodziców żeby jutro cały dzionek się powygrzewać i podotleniać:tak::tak:póki co mam mnóstwo PPD, i jeszcze zebranie wspólnoty (Sewa trzymaj kciuki)chłopy śpią, ja zmywam naczynia i lecę na solarium;-);-)
Małągosiunia fajny babski wieczór Ci się szykuje
Meg, Kasia, Aluśka, Bodzia - witojcie:-D

Troche deszczu jeszcze nikomu nie zaszkodziło;-)
Ide...
Najwyżej dopłyne do domu:rofl2:
Małagosiuniu ależ Ci zadroszcze...
Też bym sobie babski wieczór zrobiła:sorry2:

Hej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)

Madźka trzymam mocno kciukasy :tak:

U mnie było piękne słonko, a teraz jakieś chmurzyska wychodzą :baffled:

Małagosiunia udanej imprezki :tak: cztery babki na miescie.... oj bedzie sie działo ;-) super!

U mnie też net muli jak sto nieszczęść. Idę posprzątać i wybywam z domku. Do wieczorka.

Ściemka!
Doczytałam :tak: W końcu.
Ale że skleroze mam to juz nie pamietam co komu mialam pisac.

Meg ladnie Ci w pokręconych włoskach :tak:
Małagosiuniu, jeśli chodzi o C4, to ja słyszałam że porządne autko :sorry2:. I podejrzewam, że ilu użytkowników tyle opinii :tak:. Mamy teraz np. Forda Focusa i już nawet nie wiem ile razy był w naprawie :baffled:, co chwilę coś, nawet po gruntonym remoncie w serwisie po 2 miesiącach popsuło się coś innego i tak w kółko.

Idę zobaczyć co moje dziecko robi, bo obawiam się że właśnie wysypała swoje mleko z puszki :crazy:

reklama
Hej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)
A ja dziś nie chcem ale muszem PPD uskutecznic na całego. Wczoraj nawet naczyń po obiedzie nie chciało mi sie umyć :zawstydzona/y:i straszą ze zlewozmywaka i mnóstwo innych rzeczy do zrobienia. Massssakra normalnie...
Malagosiu fajnie ze masz takie impresowe siosrty...mojej wolami na impreze nie zaciagniesz(mowie o mojej tej co juz ja znam od urodzenia....tez Kaska ;-)
A wlasnie Meg, nie wiem czy Ty wiesz ile masz za moja sprawa przyrodniego rodzenstwa. A wiec oprocz mnie masz jeszcze 3 siostry i 3 braci:laugh2:Fajnie no nie??

Do góry