reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem czy wybierała kolorystycznie bo ciemno było i jadła je z dywanu
:-D:-D:-D:-D a rozgadałam się troszku tu i ówdzie ale głównie na domówkach
36_2_11.gif
z Martusią sobie często na pogaduchach pogrywałyśmy i teraz jak wpada Asiulinka albo Iwka to też czasem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
36_12_20.gif
dobra, uciekam się
36_1_69.gif
póki młodzież śpi bo jak się obudzi to będę bez szans na relaks w wannie
36_2_6.gif
. Dobranoc lachony pchły na noc. wiosennych senków
36_33_7.gif
i Aluśka:tak::-)do juterka kobitki

:-D:-D:-D:-D a rozgadałam się troszku tu i ówdzie ale głównie na domówkach
36_2_11.gif
z Martusią sobie często na pogaduchach pogrywałyśmy i teraz jak wpada Asiulinka albo Iwka to też czasem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja na domówkach lub na listopadzie2006 siedzę:-p no i jeszcze do tego moje Beboki to i tak mężo psioczy że za długo siedzę

sikoreczka Madzia jest prześliczna i te jej oczka och.... cud marzenie....:-) :-D:tak:
czuję że się czerwienię

reklama
a gdzie reszta lachońskich domówekI
zebole.gif
Innaaaaaaaaa, Asiulinkaaaaaa
Ktoś w końcu o mnie pamiętał
044.gif
jupi.gif
A ja prasowałam i oglądałam "Pachnidło"
c023.gif

Ależ ty masz pamięc Ja to nie mam pojęcia ile było jak ja dołączyąłm
Ja też nie pamiętam
nie.gif

Koffane, jak wszystko dobrze pójdzie, także 3majcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOOOOCNOOOO!!! To wkrótce będę mieć to oto autko:
Citroen C4 1.6 16V VTR PACK (340071747) - motoAllegro

Plisssssssssssss, bądźcie ze mną z tymi kciukami, bo zakochałam się w tym samochodzie od pierwszego wejrzenia :zawstydzona/y:
No pewnie, że będę trzymać!
buz_17.gif
Tylko daj znaka kiedy puścić.

Małżuś powiedział, że na głowie stanie a mi je kupi :blink:
Kochany mężuś.:-)

Sikoreczka a Magdusia śliczna, cudna...itp...itd...nawet jako Shrekowa.;-):-D

No tak jak ja przyszłam, to wszystkie zdążyły się już pospać. Ale tak to jest: "kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi"...:tak::baffled:

Ja też zmykam. Nie będę życzyła spokojnej nocki i przyjemnych snów, bo pewnie będzie już za późno.;-) Więc życzę wszystkim miłego dnia.:-):tak:
A jutro pewnie jutro dopiero wieczorkiem zajrzę, bo idziemy do moich rodziców.:-)
No to zmykam.
dobranoc.gif

Do góry